Forza Fighters

Solid innsats i Rommenhallen

Gjennom helgen var damene i aksjon i Rommenhallen der det ble spilt en mini-turnering med Grei, Monolitten, Sveiva og Tunet som de øvrige lagene. Totalt var GIF-jentene i aksjon i fire kamper; to på lørdag og to på søndag.

GIF startet med å slå Monolitten 4-2 lørdag formiddag. Det var en jevn kamp der lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen.

Gjelleråsen – Monolitten 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)
Mål: Helene Karlstrøm, Madeleine Tinholt, Ingvild Sørflaten, Marte Pedersen

– Mot Monolitten står vi opp bra i forsvarsspillet. Vi spiller med en høy tilstedeværelse og intensitet som fører til at vi vinner dueller og mye ball, sier Jonas Boväng om kampen.

Det ble seier mot Monolitten i helgens første kamp. Bildet er lånt av innebandyavisen.no.

Lørdagens andre kamp ble spilt mot Sveiva. Det ble også en jevn kamp, men der var vertene hele tiden ett mål eller to foran. Til slutt ble det tap 2-3 for GIF.

Sveiva – Gjelleråsen 3-2 (1-0, 1-0, 1-2)
Mål: Ingvild Sørflaten, Sirill Sørensen

– Mot Sveiva starter vi litt svakt, men jobber oss inn spillemessig og blir tydeligere i posisjonsspillet i andre og tredje periode. Summen etter dagens to kamper er at vi hele tiden tar steg i riktig retning.

Møtte Grei og Tunet på søndag

Første utfordring på søndag var Grei. Det var en kamp som bølget veldig, men GIF kloret seg fast og klarte å lage litt spenning mot slutten etter tre reduseringsmål i tredje periode.

Gjelleråsen – Grei 4-5 (0-0, 0-3, 4-2)
Mål: Helene Karlstrøm (2), Johanna Wenngren, Nora Milly Bangsund

– Vi gjør en sterk innsats spillemessig denne kampen. Vi veksler mellom å spille vårt grunnspill og det å gå opp litt høyere i banen. Ved å gjøre dette fikk vi testet deler av spillet vi ikke har trent på ennå. Imponert over hvordan laget tar til seg instruksjoner og viser god innstilling hele veien.

Helgens siste kamp var også ventet å bli den tøffeste. Motstander der var Tunet. GIF fikk en tøff start på kampen og lå under 0-3 etter første periode. De to siste periodene endte imidlertid uavgjort og dermed ble det tap med sifrene 2-5 i helgens fjerde og siste kamp.

Tunet – Gjelleråsen 5-2 (3-0, 1-1, 1-1)
Mål: Marte Pedersen, Mathea Linna

– Vi starter veldig dårlig de første sju minuttene. Etter dette er vi mer påkoblet resten av perioden. I andre og tredje stiller vi krav til Tunet og gjør det bra. Der får vi fram det tydelige duellspillet vi vil ha én mot én i kampen.

– Oppsummeringen av helgen er at vi har tatt mange steg i spillet vårt og at vi stiller krav til motstanderne våre. Vi er sterke fysisk og det gjelder at vi fortsetter framover med de delene av spillet vi må utvikle videre, avslutter Jonas Boväng.

← Seier på Jessheim   |   – Veldig kult å få spille med publikum igjen →