– Veldig kult å få spille med publikum igjen

Forberedelsene inn mot sesongen 2021-22 er godt i gang og fredag kveld tok herrene imot NOR 92 til andre treningskamp etter sommerferien. Lagene møtte hverandre også i Mjøndalshallen 10. august, og i den kampen vant NOR 92 7-5.

LIHALLEN: Gjelleråsen – NOR 92 3-5 (1-1, 0-1, 2-3)

Mål: Colin Oustad (2), Even Holm

– Først og fremst veldig kult å få spille med publikum i Lihallen igjen. Vi kjenner oss trygge i den første delen vi har prioritert spillemessig de første treningskampene. Nå skal det bli spennende å jobbe videre med neste steg de kommende kampene og utfordre oss selv gjennom å jobbe med nye saker i spillet. Vi har en bra bredde og jeg er fornøyd med at vi kan løfte fram spillere som skal ta neste steg og som skaper erfaring i disse kampene, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no.

Jevnt hele veien inn

NOR 92 tok kommandoen fra start, men de første ti minuttene forble målløse. Først etter snaue 13 minutters spill scoret Colin Oustad kampens første mål. Gjestene utlignet noen minutter senere og dermed stod det 1-1 etter de første 20 minuttene.

Colin Oustad scoret to mål. Foto: Tor Anders Dalland

I andre periode var det kun NOR 92 som scoret. Dette var en jevnspilt periode med sjanser begge veier, men GIF måtte likevel ta til takke med å ligge under til siste pause.

Tredje periode startet uheldig for GIF med at NOR 92 økte ledelsen til 3-1. Men herrene ga seg ikke og to raske scoringer signert Even Holm og Colin Oustad bidro til at det stod 3-3 med tolv minutter igjen å spille.

Stillingen holdt seg helt til sluttminuttene da herrene pådro seg en uheldig utvisning. NOR 92 skapte lite i sitt overtall, men etter 58:18 spilt kom det avgjørende målet. Snaut 20 sekunder senere kom også 3-5 og det ble også sluttresultatet i Lihallen denne fredagskvelden.

Totalt sett var dette et steg i riktig retning fra kampen i Mjøndalshallen. Det var også hyggelig å se folk på tribunen igjen i Lihallen etter nærmere ti måneder uten tilskuere.

Herrenes neste treningskamp spilles onsdag 25. august mot Ull/Kisa på Jessheim.

Robin Norstrøm var i aksjon for GIF mot NOR 92 i denne treningskampen. I bakgrunn ser vi målvakt Martin Krüger. Foto: Tor Anders Dalland