Forza Fighters

Spiller mini-turnering i Rommenhallen

Denne helgen arrangeres det en mini-turnering i Rommenhallen med Gjelleråsen, Grei, Monolitten, Sveiva og Tunet som de fem lagene. Hvert lag møtes én gang innbyrdes som vil si at det blir fire kamper for GIF-jentene denne helgen.

GIF startet helgen med å slå Monolitten 4-2 tidligere i dag og allerede kl. 13.00 venter Sveiva i dagens andre kamp. På søndag avsluttes helgen med kamper mot Grei kl. 11.00 og Tunet kl. 14.00.

– Et perfekt tilfelle å få spille fire kamper på to dager. Vi vil fortsette å la flere spillere få prøve seg, men framfor alt blir det å få svar på hvordan vi står fysisk, bli tryggere sammen som en gruppe og sette grunnspillet, tre viktige punkter denne helgen. Det er kort restitusjonstid mellom kampene så det er verdifullt for oss å se hvordan vi tar beslutninger på banen, sier Jonas Boväng til gif-fighters.no før helgens kamper.

← – Veldig kult å få spille med publikum igjen   |   Møter NOR 92 igjen →