Forza Fighters

Hektisk måned i vente

Sommerferien er over og nå kan herrene omsider se fram imot den kommende seriestarten. Første seriekamp spilles borte mot Tunet søndag 12. september, men før den tid venter en rekke treningskamper og øvrige forberedelser inn mot sesongen.

I juni var herrene i aksjon i tre treningskamper mot henholdsvis Tunet (borte og hjemme) og Greåker (hjemme). Der fikk man god matching mot to av forhåndsfavorittene til både seriemesterskapet og NM-tittelen.

Henrik Amundsen (t.v.), Ole Bastian Løchen og Wille Alfredson er tre av spillerne som skal i aksjon mot NOR 92 i morgen.

Treningskamp i Mjøndalshallen

Det er allerede avtalt en rekke treningskamper i løpet av den neste måneden. Første kamp spilles borte mot NOR 92 allerede i morgen (tirsdag) kl. 20.00.

– Det skal bli veldig gøy å få spille kamp igjen. Det jeg først og fremst vil se er en heftig innsats fra vår side, og at vi er på rett sted fysisk. Det er det denne kampen handler om for vår del. Samtidig får vi også muligheten til å jobbe videre med vår identitet i grunnspillet, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no dagen før kampen.

Vi kommer tilbake med referat i etterkant av kampen.

← – Skal jobbe videre med de svarene vi fikk   |   To måneder til seriestart →