Forza Fighters

To måneder til seriestart

Det er nå knappe to måneder igjen til herrenes første kamp i Eliteserien sesongen 2021-22. Eliteserien består også kommende sesong av elleve lag, og forhåpentligvis vil sesongen kunne fullføres som planlagt i motsetning til de to foregående.

Tøff start

Ved et raskt blikk på herrenes kamper er det lett å legge merke til den tøffe starten. Allerede i åpningskampen venter regjerende seriemester Tunet på bortebane, før man møter både Slevik og Sveiva i løpet av de neste sju dagene.

Gjelleråsens kamper i sesongen 2021-22. Credit: gif-fighters.no / Jonas Neskvern

I siste serierunde skal man ta turen til Sarpsborg. Kampen er satt opp i Sarpsborghallen som dermed blir et nytt bekjentskap for herrene på elitenivå. Det samme blir bortekampen mot Harstad i Seljestadhallen og kampen mot Akerselva i Grefsenhallen. GIF har aldri spilt tellende kamper på elitenivå i disse tre hallene.

Dobbeltoppgjør etter nyttår

Det er også noe å merke seg at oppsettet etter nyttår er identisk med hva det var i 2020-21-sesongen. Da hadde herrene også dobbeltoppgjør mot Sveiva og Harstad før man møtte Sandnes borte uka etter. Mulig det er en klassisk «copy and paste» i oppsettet fra forbundet der, men uansett skal det bli en spennende start på kalenderåret 2022.

Som vanlig er det de åtte beste lagene som går videre til NM-sluttspillet etter at samtlige lag har vært gjennom 20 seriekamper. For 10.-plassen blir det kvalifisering for å unngå nedrykk, mens det for 11.-plassen blir spill i 1. divisjon fra høsten 2022.

← Hektisk måned i vente   |   Status for elitelagene før sommeren →