Forza Fighters

Målrik treningskamp mot Sveiva


Tirsdag kveld var damene i aksjon mot Sveiva i Rommenhallen. Dette var lagets tredje treningskamp denne måneden og den siste før sommerferien.

ROMMENHALLEN: Sveiva – Gjelleråsen 9-6

– Då har vi spelat 3 kamper tidigt denna försäsong med damerna. Där det varit huvudfokus på saker som är nytt, sedan ett perfekt tillfälle för mig, och laget att lära känna varandra i kampsituationer. Otroligt kul att se att spelarna så ambitiösa, och ett driv till att utvecklas som lag och individuellt. Finns väldigt mycket som kommer blomstra i GIF Damer under säsongen 21/22, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no etter kampen.

Når det gjelder tirsdagens kamp var ikke Boväng helt fornøyd med prestasjonen i de to første periodene, men i tredje periode fikk han se et mer aggressivt GIF-lag. Da fant de tilbake til duellspillet og framstod mer slik de ønsker når seriespillet drar i gang.

Det var for øvrig også gledelig at en god del publikum fikk muligheten til å se kampen fra tribuneplass. Forhåpentligvis kan det også åpnes opp enda mer til høsten!

← Status for elitelagene før sommeren   |   Siste treningskamp før sommeren er unnagjort →