Forza Fighters

Spilte seg opp etter en rufsete start


Onsdag kveld var det duket for ny treningskamp for herrene. Motstander denne junikvelden var nok en gang Tunet, kun en snau uke etter at lagene møtte hverandre i Høyenhallen.

LIHALLEN: Gjelleråsen – Tunet 2-6 (2-5, 0-0, 0-1)

Mål: Mikael Broms, Colin Oustad

– Back to back mot Tunet kan vi summera att vi verkligen utvecklar dom två delar i spelet som är vårt huvudfokus just nu hela tiden. Vi får även kamperna dit vi vill med att Tunet blir stillastående, drar ner tempo, och fysiskt sett ligger vi bra till, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no etter kampen.

– Väldigt förnöjd att vi får kaos i spelet, och något som vi vill ha på banan. Att vi tagit steg från förra säsongen är inget tvivel. Som natt och dag i hur vi uppträder taktiskt, och ödmjukheten till att jobba situationerna ut hela vägen i försvarsspelet, avslutter han.

Havnet bakpå etter flere feil i første periode

I motsetning til kampen i Høyenhallen sist startet onsdagens kamp litt rufsete for GIF-gutta sin del. Enkle feil på egen banehalvdel ble hardt straffet de første 20 minuttene, og Tunet endte opp med å score hele fem mål denne perioden. Heldigvis fikk herrene med seg to scoringer ved Mikael Broms og Colin Oustad, men alt i alt var dette en rufsete periode.

Midtperioden endte uten scoringer. GIF var mer solide denne perioden – en periode som for øvrig bar preg av en god del utvisninger begge veier uten at noen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene.

Tredje periode var også målløs en god stund før Tunet fastsatte sluttresultatet til 2-6 med en scoring helt i sluttminuttene. Dermed endte det med et firemålstap for herrene denne kampen, men alt i alt en solid prestasjon igjen.

Det var noen små endringer på laget sammenlignet med de som startet kampen forrige uke. Martin Krüger stod sin første kamp for GIF på nesten fem år, mens både Mikael Broms og Herman Bjørndal-Riis var tilbake etter å ha stått over sist. Eivind Hoem og Magnus Østengen (skader) var begge ute til denne kampen.

← Vi søker ny trener til vårt G16-lag   |   – Mange positive svar →