Forza Fighters

Eli Linna har signert for to år

I dag presenterer vi nyheten om at den unge målvakten Eli Næssan Linna har signert en toårskontrakt med Gjelleråsen. 18-åringen har allerede en rekke kamper bak seg på elitenivå og var også i aksjon for U19-landslaget under Polish Cup i begynnelsen av februar i fjor.

Eli var faktisk også den målvakten som hadde flest skudd mot seg av samtlige i Eliteserien forrige sesong. Ifølge Norges Bandyforbund sine sider endte hun opp med en redningsprosent på 76.9 (220 redninger på 286 skudd imot).

– Jeg er veldig fornøyd med å ha signert en toårskontrakt med GIF. Sesongen 21-22 er noe jeg ser veldig frem til og har stor tro på at laget vil gjøre det bra. Jeg tror at kombinasjonen av trenerteam/støtteapparatet, samt blandingen av unge lovende spillere og etablerte spillere vil gjøre at kvaliteten i laget hever seg ytterligere. Jeg gleder meg, sier Eli selv.

Credit: Tor Anders Dalland

– En riktigt lovande ung U-19 landslagsmålvakt. Som har utvecklats mycket tillsammans med Glenn Hauger som gör ett kanonjobb med målvakterna. Eli är väldigt explosiv och säker i positionsspelet. Ska bli riktigt häftigt att se hennes fortsätta utveckling till att ta nästa steg framåt, sier hovedtrener Jonas Boväng.

Vi gleder oss over at Eli har signert ny kontrakt og ønsker henne lykke til med sesongen som kommer!

← Første treningskamp mot Monolitten er unnagjort   |   Nina Valle er klar for en ny sesong →