Forza Fighters

Madeleine Tinholt er med videre

I dag gleder vi oss over at Madeleine Holte Tinholt har signert for neste sesong med Gjelleråsen. Madeleine bidro forrige sesong med 7 poeng (6 mål og 1 assist), og 17-åringen har etter overgangen fra Nittedal sommeren 2018 raskt utviklet seg til å bli en av lagets aller viktigste spillere.

Totalt har det blitt hele 34 poeng (21 mål og 13 assist) fordelt på tre sesonger i eliteserien, og det er mest av samtlige GIF-spillere i den aktuelle perioden.

– Gleder meg vilt til neste sesong. Et lag med så mye motivasjon, spilleglede og et sterkt samhold, er et lag jeg ønsker, og gleder meg til å være en del av. Alle er klare for å ta nye steg, og med Jonas som trener ser jeg frem til en utvikling av oss som lag, men også som enkeltspillere. Jeg håper og tror vi skal kunne kjempe i toppen av tabellen neste sesong, sier Madeleine selv.

Foto: Innebandyavisen. Credit: Tor Anders Dalland

– En teknisk spelare med ett bra skott och härlig speluppfattning. Hon är väldigt klok i sitt spel trots sin unga ålder. Ser henne som en allround spelare. Det är en styrka att kunna spela på olika positioner som hon kommer kunna klara av. Hon kommer fira många triumfer på plan där det finns yta och motståndet kan inte ge någon meter till denna spelare, sier hovedtrener Jonas Boväng.

Vi ønsker Madeleine lykke til med sesongen som kommer og gleder oss til å se henne i aksjon i Lihallen til høsten!

← Julie Werner har signert ny kontrakt   |   Nora Milly Bangsund har signert for neste sesong →