Forza Fighters

Henriette Langhaug har signert for to år

I dag presenterer vi Henriette Langhaug som har signert en toårskontrakt med Gjelleråsen. Henriette har hatt et avbrekk på nesten et halvannet år fra innebandyen, men er nå på vei tilbake igjen og klar for å satse videre de to kommende sesongene i GIF.

26-åringen spilte sin hittil siste kamp 4. januar 2020 mot Sveiva, men gleder seg nå veldig til å komme i gang igjen inn mot 2021-22-sesongen.

– Det blir fantastisk å komme tilbake til laget igjen etter pause. Her er man alltid velkommen. Det har kommet flere tilskudd som bidrar til den bredden og dybden GIF trenger for å vinne de avgjørende kampene. I tillegg til å heve nivået ytterligere, sier Henriette og fortsetter:

– Det ble snaut med både treninger og kamper i sesongene som har vært. Tror at riktig trening i pre-season gjør at vi kan bygge videre på det vi har nå. Da kan det bli bra saker. Ser fram til sesongstart med både nye spillere og ny trener. Gleder meg til å se hva Jonas kan bidra med både for utviklingen individuelt og lagets progresjon fremover. Jeg er motivert for en ny sesong, og klar for å bli med på reisen videre, avslutter hun.

Credit: Tor Anders Dalland

– Tillbaka till GIF efter ett avbrott pågrund av skada. Det ligger något fint i när spelare kommer tillbaka till sin klubb i hjärtat. Redo att satsa igen, så får laget in en teknisk duktig back med god spelförståelse. Ska bli spännande att se henne säsongen 21/22, sier hovedtrener Jonas Boväng.

Vi gleder oss til å se Henriette tilbake igjen i aksjon i Lihallen til høsten!

← Nora Milly Bangsund har signert for neste sesong   |   Mari Kristiansen har signert ny kontrakt →