Forza Fighters

Simon Wiström klar for GIF

I dag har vi gleden av å ønske velkommen til den svenske allroundspilleren Simon Wiström. Simon kommer fra spill i Alunda IBF og har signert en kontrakt på 1+1 år med klubben. Han skal etter planen være på plass i Norge i begynnelsen av august.

Simon er en spiller med god fart og spilleforståelse, og har hatt et godt utviklingsløp i junioravdelingene til IK Sirius IBK og Storvreta IBK. De siste sesongene har 22-åringen også vært innom Uppsala Life IF og nå sist Alunda IBF i Division 2.

– Det kommer bli en kul och rolig resa att göra med Gjelleråsen och se hur långt det räcker i serien. En ny upplevelse att testa ett nytt lag och land att bo och jobba i, sier Simon selv til gif-fighters.no og fortsetter:

– Mina styrkor är snabbheten på planen och lugnet i spelet med klubba och bollen. Så förhoppningsvis så kommer jag ge lite fart i spelet. Är också en spelare som kan spela på fler positioner, legger han til.

Foto: Alunda IBF. Credit: Tor Anders Dalland

Med Simon inn i troppen har herrene enda en brikke på plass i jobben med å sette stallen for 2021-22-sesongen. Hovedtrener Jonas Boväng er naturlig nok fornøyd med at klubben har landet en avtale med Simon, som han faktisk har vært trener for tidligere da han ledet Sirius sin ungdomsavdeling.

– Riktigt kul att Simon ansluter till Norge och GIF. Haft han tidigare under några säsonger. En spelare med otroligt bra fart, och kan använda både backhand och forehand i sitt spel. Passar perfekt in i det intensiva duellspel som vi vill stå för. Även väldigt allround, och kan användas på flera positioner, sier Jonas til gif-fighters.no.

Vi gleder oss til å se Simon i aksjon i Lihallen til høsten og det skal bli spennende å følge utviklingen hans i norsk innebandy!

← Julie Noer har signert ny kontrakt   |   Ny kontrakt for Johanna Wenngren →