Forza Fighters

Ny kontrakt for Johanna Wenngren

I dag har vi gleden av å både gratulere Johanna Wenngren med dagen, men også offentliggjøre at hun har signert en ny toårskontrakt med Gjelleråsen.

Forrige sesong ble det 3 poeng (2 mål og 1 assist) for den svenske forwarden i Eliteserien. 32-åringen kom til GIF høsten 2015 fra den svenske klubben FBC Uppsala.

– Jag tycker att det var en självklarhet för mig att förlänga med GIF. Med det starka laget som vi är och med den lagandan som vi har ser jag fram emot ännu ett år i GIF-dräkten. Ska bli riktigt spännande att se om Jonas lyckas få in någon teknik på mig istället för bara springa, sier Johanna selv.

Credit: Tor Anders Dalland

– En löpstark spelare som har bra fart i omställningsspelet, och ett hot på sista tredjedelen offensivt. Kommer vara otroligt spännande att se henne i just kontringar, och framför mål där returer ska vinnas offensivt. Övertygad om att vi kan få fram ännu mer attityd i just den delen där hon har sina styrkor, sier hovedtrener Jonas Boväng.

Vi gleder oss over at Johanna har signert ny kontrakt med GIF og ønsker henne lykke til med sesongen som kommer!

← Simon Wiström klar for GIF   |   Ingvild Meyer Sørflaten har signert ny kontrakt →