Forza Fighters

Ingrid Hoem er med videre

I dag presenterer vi Ingrid Hoem som har signert en ny ettårskontrakt med Gjelleråsen. Ingrid var i aksjon i samtlige 13 kamper for damene i eliteserien denne sesongen og endte opp med 2 poeng (1 mål og 1 assist).

– Jeg ser virkelig frem til å spille for Fighters nok en sesong. Jonas er allerede godt i gang med å legge oss over i en ny type spillestil. Det er krevende, men jeg tror vi kan dra en rekke fordeler og ta viktige seire når dette sitter som det skal. Jentene virker engasjerte og treningsvillige, og jeg gleder meg til å se utviklingen og resultatene som følger, sier Ingrid selv før hun legger til:

– Etter juni er jeg endelig ferdig med høyere studier for denne gang og vil derfor kunne prioritere innebandyen mye mer enn tidligere. Det vil gi meg muligheten til å legge ned den treningsmengden som kreves for å bli bedre og utvikle meg individuelt og som lagspiller.

Foto: Kvinneidrett.no / Andreas Kristoffer Berge. Credit: Tor Anders Dalland

– Ingrid är en otroligt klok spelare, med bra beslut med och utan boll. Har ett bra löpsteg, och har visat att hon är väldigt taktisk i sitt spel. Blev väldigt imponerad över hennes duellspel. Hon har ett offensivt spel som ger ett riktigt hot, sier damenes hovedtrener Jonas Boväng.

Vi ønsker Ingrid lykke til med sesongen som kommer og gleder oss til å se henne i aksjon i Lihallen til høsten!

← Intervju: Jonas Boväng   |   Mathea Linna har signert ny kontrakt →