Forza Fighters

Østengen er med videre

I dag presenterer vi enda en spiller som blir å se i Gjelleråsen også neste sesong. Det er nemlig Magnus Østengen som har blitt enig med klubben om en kontrakt for de to kommende sesongene.

Magnus sluttet seg til laget i løpet av høstsesongen og gjorde sin eliteseriedebut borte mot Slevik 12. desember. Han spilte også fra start i kampene mot Sveiva, Harstad og Sandnes etter jul, men det ble med kun fire kamper for den 23 år gamle backen før seriespillet ble satt på pause i januar.

Nå er det altså klart at han blir å se i Lihallen også de neste to sesongene, noe han selv gleder seg veldig til.

– Jeg er veldig fornøyd med å endelig være tilbake i GIF etter lange perioder ute med sykdom. Er en GIF-gutt tvers igjennom og innebandy og eliteserien har alltid vært målet mitt, sier Magnus selv til gif-fighters.no.

– Neste sesong blir spennende. Vi har noe på gang som vi har vist tidligere i årets sesong. Ungt lag med mange kommende stjerner. Føler vi er nærmere de beste og det er en god følelse og ta med inn mot ny sesong, avslutter han.

Credit: Tor Anders Dalland

En duellsterk back

Magnus er en back som bidrar både i den defensive og offensive delen av spillet. Med sin duellstyrke og rekkevidde er han vanskelig for enhver motstander å passere, mens han offensivt har et dragskudd og et driv med ballen som gjør han til en målfarlig spiller fra distanse.

– En otroligt stark spelare som har kommit tillbaka med besked på plan. Stark i duellspelet och ett bra skott. Tagit stora kliv i sitt egna spel. Att Magnus fortsätter, gör att vi är fortsatt starka i duellspelet på backsidan och ett offensivt hot bakifrån, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no.

Vi gleder oss til å se Magnus i aksjon i Lihallen til høsten!

← Mathea Linna har signert ny kontrakt   |   Sesongen er over →