Forza Fighters

Steinseth er med videre

I dag gleder vi oss over at Gjelleråsen og Mats Steinseth har blitt enige om en kontrakt på 1+1 år.

Steinseth var tilbake på banen i fjor høst etter en pause på sommeren og gjorde sin første kamp for sesongen hjemme mot Greåker 26. november. Siden da har han vært med for fullt, og det er derfor gledelig at han også blir å se i grønt når sesongen 2021-22 starter til høsten.

– Det er godt, jeg gleder meg. Det er noe spennende på gang i GIF. Bare å kjøre på med sommertrening og få denne kroppen i form så den holder følge med unggutta på laget, sier han selv til gif-fighters.no.

– Neste sesong blir spennende, det er et ungt lag med mye energi og løpskraft. Håper det blir orden på Covid så det kan bli kamper og selvfølgelig at publikum kan møte opp til kamp i Lihallen. Det er noe helt eget å spille for GIF-supporterne, avslutter han.

Credit: Tor Anders Dalland

Vet hva som kreves

Med et rekordungt lag uten nevneverdig eliteserieerfaring vil Steinseth sine mange sesonger som elitespiller i GIF komme godt med både i treningshverdagen og i kampsituasjoner. Dette er en spiller som vet hva som kreves og som selv har gått gradene som juniorspiller i klubben.

På banen bidrar 28-åringen med blant annet sin fysiske tilstedeværelse, duellspill i egen sone og ikke minst skuddkraft fra distanse.

– En lagspelare som gör sitt jobb. Kom in senare på säsongen, och bidragit med en bra attityd i det vi jobbar med. Har ett snabbt och bra skott, spelar enkelt och har ett stort GIF hjärta, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no.

Vi gleder oss til å se Mats og resten av GIF-laget i aksjon igjen i Lihallen, enten om det blir i en NM-kvartfinale eller til eliteseriestarten i høst.

← Sesongen er over   |   Krüger er tilbake i GIF! →