Forza Fighters

Jonas Boväng fornyer kontrakten

Jonas Boväng og Gjelleråsen IF – Innebandy har blitt enige om en kontraktsfornyelse på to år. Jonas nærmer seg nå ett år i Norge, og har i sin første sesong ledet herrene i 15 obligatoriske kamper.

I tillegg til å fortsette som hovedtrener for herrene skal Jonas nå også få hovedansvaret for klubbens Damer Elite-lag. Med seg vil han få den allerede eksisterende lagledelsen videre.

– Det är en stor ära att få förtroendet, och frågan från föreningen att vara huvudansvarig för båda Elitlagen. Sätter stort pris på det, och jag trivs utmärkt bra i GIF tillsammans med alla fantastiska människor. Sedan att Olga (min andra hälft) stöttar är otroligt viktigt. Då man inte bara har sig själv att tänka på, då det tar tid att vara tränare på högsta nivå, sier Jonas selv til gif-fighters.no og fortsetter:

– Har tränat damlaget ett antal gånger redan, och har sett en häftig utveckling i spelet på kort tid. Gillar deras inställning att vilja bli ännu bättre. Vi ska utveckla spelet vidare, och träna mer specifikt, för att få dom bästa nycklarna att lyckas som lag och individuellt.

FÅR YTTERLIGERE ANSVAR: Jonas Boväng skal nå få hovedansvaret for både herrene og damene i Gjelleråsen. Credit: Tor Anders Dalland

– Både herr/dam kommer präglas av den identitet GIF är på väg mot. Blir enklare att sätta en struktur i spelarutveckling både på herr/dam. Tror att Elitlagen kommer närmare varandra, och den junior/ungdomsverksamhet vi har både på herr/dam kommer ge ännu mera effekt på sikt i lagen under, avslutter han.

Vi ønsker Jonas lykke til med ytterligere oppgaver i klubben og gleder oss til å se våre to elitelag i aksjon igjen i Lihallen!

← Egentrening inntil NM-sluttspillet avklares   |   En ny generasjon på vei fram →