Forza Fighters

Bjørndal-Riis fortsetter i GIF

Enda en spiller har har nå blitt enig med Gjelleråsen om ny kontrakt. I dag presenterer vi Herman Bjørndal-Riis som blir å se i grønt også etter inneværende sesong med en kontrakt på 1+1 år.

Herman kom til GIF i august i fjor og er en av seks spillere som har spilt samtlige 15 kamper denne sesongen. Poengmessig ble det 7 poeng (1 mål og 6 assist) for 18-åringen med en fortid i Sveiva og Vålerenga.

Han har startet samtlige kamper som høyreving og om man ser han spille vil man umiddelbart legge merke til hans enorme løpskapasitet og fart.

BLIR MED VIDERE: Herman Bjørndal-Riis blir å se i Lihallen også etter sommeren. Credit: Tor Anders Dalland

Har kommet fint inn i laget

Som ny i laget har han til tross for koronarestriksjoner og begrensninger innenfor idretten funnet seg godt til rette. Herrene har hatt et svært ungt lag gjennom store deler av sesongen, og Herman har absolutt vært blant de unge spillerne som har vokst med oppgaven.

– Det har vært et veldig fint første år. Har følt meg velkommen og som en del av spillergruppa siden første dagen. Har fått utvikla meg som spiller, samtidig som at jeg ser at laget har tatt nye steg gjennom hele sesongen, sier Herman til gif-fighters.no og fortsetter:

– Jeg har det gøy her, og har troa på at vi kan ta nye steg neste sesong.

En hardtarbeidende spiller

Jonas Boväng har også stor tro på at Herman kan ta ytterligere steg de neste sesongene.

– En spelare som verkligen jobbar hårt. Är otroligt intensiv som spelare, och har utvecklats mycket under säsongen. Man vet att man alltid får 100% i hans arbete på banan oavsett om det är träning eller kamp. En signering som verkligen står för hårt jobb, som vi vill ha. Helt övertygad om att han kommer utveckla det offensiva spelet vidare, för han är totalt orädd i dom ytor man måste in i för att vinna defensiva och offensiva spelet, sier han.

Herman blir dermed den tredje spilleren vi presenterer før neste sesong, og vi gleder oss til å se han i Lihallen igjen så fort koronasituasjonen tillater det!

← Amundsen signerer elitekontrakt   |   Rudningen er med videre →