Forza Fighters

Broms signerer ny kontrakt

Mandag kveld signerte Mikael Broms en ny kontrakt med Gjelleråsen med en varighet på 1+1 år. Broms kom til klubben fra spill i 2. divisjon for Sagene før denne sesongen, og 24-åringen har raskt blitt en viktig brikke i hovedtrener Jonas Boväng sitt lag.

Før Eliteserien ble avbrutt 2. mars rakk Broms å notere seg for 33 poeng (19 mål og 14 assist) på 15 kamper, i tillegg til tolv utvisningsminutter. Han var faktisk den eneste spilleren i Eliteserien som var topp ti i samtlige av de fire kategoriene.

NY KONTRAKT: Mikael Broms har skrevet under ny kontrakt med Gjelleråsen. Credit: Tor Anders Dalland

En ledende spiller

Det er imidlertid ikke kun på statistikksidene at 24-åringen har ledet laget. Han bar også kapteinsbindet de sju siste kampene før serien ble avbrutt, og har fått et gradvis større ansvar i laget gjennom sesongen.

– Tycker det ska bli kul att fortsätta en säsong till med full fokus på innebandy. Varit stökig säsong men ändå ganska stora framsteg truppmässigt. Så blir spännande o se en till säsong där vi kan utmana mer från start. Så bara hoppas vi kan få folk till att stanna och få in nån mer spets så ska detta bli bra. Kul att få förtroende från ledarstab och kliva in som kapten under säsongen. Lite ovant i början men vi växer som lag tillsammans varje träning, sier Broms til gif-fighters.no.

Fornøyd hovedtrener

Jonas Boväng er også godt fornøyd med at Broms har blitt enig med klubben om en ny kontrakt.

– En tydlig signal att det vi jobbar med är något som han vill fortsätta vara med på. Det är en stark poängspelare som kan göra det oväntade. Har även växt som en stark ledande spelare både på och utanför plan. En viktig förlängning för den fortsatta utvecklingen och den generationsväxling och kultur vi bygger upp i GIF, sier han.

Vi gleder oss over at Broms blir å se i Lihallen også etter sommerferien, men før den tid kan forhåpentligvis han og resten av laget komme i gang med NM-sluttspillet etter påske.

← Saksliste til «Årlig møte 2021»   |   Eliteserien for menn avbrutt →