Forza Fighters

Årlig møte 2021

Oppdatert 4. mars med endring av innleggets tittel fra «Årsmøte 2021» til «Årlig møte 2021», samt ytterligere informasjon som påmeldingsfrister og henvendelsesadresser

Gjelleråsen IF – Innebandy innkaller til årlig møte onsdag 10. mars. Møtet holdes via Teams på grunn av koronasituasjonen. Møtet starter kl. 19.00.

Forslag må sendes inn til innebandy@gif.idrett.no innen 8. mars kl. 12 da det skal holdes styremøte i innebandygruppa på kveldstid denne dagen. Agenda vil bli publisert på hjemmesiden i etterkant av nevnte styremøte. Påmelding til det årlige møtet sendes til samme e-postadresse innen 10. mars kl. 12.

Vel møtt!

NB! Årsmøtet i Gjelleråsen IF holdes først 24. mars kl. 19.00. Dette vil også gjennomføres digitalt. Påmelding gjøres via e-postadressen leder@gif.idrett.no. På hovedårsmøtet må forslag sendes innen 14 dager før.

← Eliteserien for menn avbrutt   |   Avslutter samarbeidet med Kenneth Våge →