Tirsdag kveld fikk damene besøk av Sveiva til kamp i Lihallen. Det var ventet å bli en jevnspilt kamp mellom to lag som øyner muligheten for å kapre fjerdeplassen på tabellen bak de suverene topplagene Tunet, Grei og Monolitten.

Klikk her for kampside: Gjelleråsen – Sveiva

ELITESERIEN (KVINNER) – KAMP 13

LIHALLEN: Gjelleråsen – Sveiva 7-6 (1-2, 2-2, 4-2)

I eliteserien for kvinner møtes lagene fire ganger innbyrdes i løpet av seriespillet. Dette var sesongens tredje møte mellom GIF og Sveiva, og i de to foregående kampene har det vært svært jevnt hele veien inn. GIF vant 4-3 i Lihallen i begynnelsen av oktober, mens kampen i Rommenhallen måtte avgjøres etter straffeslag. Der trakk til slutt GIF-damene det lengste strået og sikret dermed ett ekstra poeng.

Tirsdagens kamp i Lihallen ble i likhet med de to foregående kampene en spennende affære. Sveiva tok riktignok ledelsen allerede etter 1:07 spilt og holdt på den helt til Madeleine Holte Tinholt utlignet til 5-5 etter 50:50 spilt av kampen.

Sveiva tok så tilbake ledelsen med 6-5 da det gjenstod seks minutter igjen å spille. Kenneth Våge tok umiddelbart time out, men fikk ingen umiddelbar respons i form av scoringer. Med litt over minuttet igjen å spille stod det fortsatt 5-6 på måltavla i Lihallen, men GIF hadde definitivt ikke gitt opp håpet om poeng!

I det klokka viste 19:00 av 3. periode utlignet Helene Karlstrøm til 6-6, men GIF var ikke fornøyde med kun en utligning. For kun 16 sekunder senere fant Liga Garklava veien til nettmaskene og dermed ledelse 7-6 til GIF! Etter å ha ligget under i 54 minutter og 29 sekunder av kampen var det nå snudd og Sveiva tok time out.

En svært innholdsrik kamp fikk heldigvis ingen siste vending og dermed kunne GIF-damene juble for sesongens tredje seier mot Sveiva!

Fra og med onsdag 20. januar settes seriespillet for toppidretten i Norges Bandyforbund på pause i 14 dager. Dette inkluderer både Eliteserien for kvinner og menn. For Gjelleråsen sin del har ikke dette noen betydning ettersom verken damene eller herrene har oppsatte kamper i dette tidsrommet.