Forza Fighters

Før kampen: Sandnes – Gjelleråsen


Herrene er godt i gang med siste halvdel av sesongen og senere i dag venter enda en viktig kamp i jakten på en plass i NM-sluttspillet.

HAR LANDET: Herrene landet på Stavanger lufthavn rundt kl. 09.45 lørdag formiddag.

Helgens utfordring er Sandnes i Hanahallen, og herrene har allerede landet trygt på Stavanger lufthavn etter avgang fra Gardermoen kl. 08.50.

 

Møter et helt annet lag enn sist

– Vi känner oss väl förberedda och jobbat målmedvetet fortsatt denna vecka som gått. Vi åker med en bra känsla, och ser fram emot denna kamp. Ett Sandnes som kommer vara ett helt annat lag en sist då vi möttes. Kan vi hålla samma intensitet som mot Sveiva, och den hårt jobbande moralen som vi hade mot Harstad så kommer våra nycklar passa bra både med och utan boll, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no før kampen.

Begge lag hadde en hektisk start på året med to kamper forrige helg. GIF tapte knepent mot Sveiva på lørdag, men slo tilbake med seier mot Harstad dagen etter.

Sandnes var også i aksjon lørdag ettermiddag der de overrasket stort med 10-10 mot serieleder Tunet etter ordinær tid. De tapte riktignok etter straffer, men ett poeng i Høyenhallen er uansett imponerende. På søndagen gikk det betydelig tyngre resultatmessig med tap 9-14 mot Slevik.

Det omvendte oppgjøret i Lihallen tidligere denne sesongen endte med en komfortabel 7-2-seier til GIF, men det blir neppe like enkelt i denne kampen. Sandnes har forsterket laget underveis i sesongen og viste med 19 scoringer på to kamper forrige helg at de er vanskelige å stoppe når de er i flytsonen.

Vi har også fått en kommentar fra assistenttrener Jakob Sandelin om hva som blir viktig for herrene å forbedre fra kampene mot Sveiva og Harstad. Jakob var hovedtrener da herrene slo Sandnes 9-4 i Hanahallen forrige sesong, og han vet godt hvilke faktorer som kan bli avgjørende i dag.

– Konsentrasjon i avgjørende situasjoner, vi må sette flere av sjansene vi får. Så må vi bli litt mer kyniske med ball, spesielt når vi leder, trekker han fram.

Det borger mot en spennende kamp i Hanahallen i dag. Seier i dag vil nok langt på vei sikre en plass i sluttspillet for GIF, men Sandnes har også intensjoner om å sikre seg en plass blant de åtte beste så her blir det nok kamp hele veien inn.

Kampen vises på Joymo

Se kampen her fra kl. 14.15

← Fant aldri flyten mot Sandnes   |   Sliteseier mot Harstad →