Forza Fighters

Før kampen: Gjelleråsen – Harstad

Etter gårsdagens knepne tap mot Sveiva er herrene på jakt etter revansje når Harstad kommer på besøk til Lihallen i ettermiddag. Denne kampen kan vise seg å bli en potensiell nøkkelkamp med tanke på en plass i sluttspillet, så her står det mye på spill for begge lag.

En helt åpen kamp

– Handlar om att ta tillvara på det vi skapar, och att vi är mer tydliga i avsluten i denna match. Att Harstad kommer spela lågt och tight och vända på oss vid läge, det är vad vi förväntar oss, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no før dagens kamp.

Begge lag var i aksjon i går der GIF tapte 3-4 mot Sveiva, mens Harstad tok en sterk 3-2-seier mot Fredrikstad i Rolvsøyhallen. Det omvendte oppgjøret mellom lagene i Harstadhallen tidligere denne sesongen endte 6-6 etter ordinær tid, men det var vertene som tok det ekstra poenget etter straffeslag. Det var en kamp der GIF ikke hadde marginene på sin side og samtidig slapp inn et par altfor enkle mål bakover. Klarer man å luke bort det i dag bør man ha gode sjanser for å ta med seg poeng fra dette oppgjøret.

Et ekstra spenningsmoment er hvordan lagene har klart å restituere seg etter gårsdagens kamper. GIF har trent godt fysisk gjennom sommeren og har holdt denne delen av treningen ved like også gjennom høsten og vinteren. I tillegg spilte man store deler av kampen mot Sveiva på tre rekker. For Harstad sin del så hadde man en tropp på kun tolv utespillere mot Fredrikstad, så det ble nok en god del flere minutter i beina på Harstad-spillerne sammenlignet med hva GIF-gutta fikk.

Kampen vises på Joymo

Se kampen her fra kl. 13.55

← Sliteseier mot Harstad   |   Nære poeng mot Sveiva →