Forza Fighters

Før kampen: Gjelleråsen – Sveiva

Herrenes første kamp i 2021 spilles i ettermiddag når Sveiva kommer på besøk til Lihallen. Dette er den første av to kamper GIF-gutta skal spille i løpet av helgen, for allerede i morgen venter en ny kamp mot Harstad.

GIF er i utfordrerposisjon

Det omvendte oppgjøret mellom lagene i høst endte med 9-5-seier til Sveiva. Mye har forandret seg siden den kampen, men GIF viste senest mot Slevik i siste kamp før juleferien at de kan holde følge med topplagene gjennom 60 minutter. Det til tross for at man har et veldig ungt lag for øyeblikket. Sveiva er utvilsomt store favoritter før dagens kamp, men om GIF klarer å komme opp på toppnivå kan det bli tett og jevnt hele veien inn.

– Ska bli väldigt inspirerande att få börja tävla igen. Vi har byggt vidare, och jobbat med att ha fart och vara aggressiva. Tvättat bort passivitet, för att skapa mer direkta spelsituationer, där det krävs att man är stark i duellspelet och gillar kampen, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no før dagens kamp.

Kampen vises på Joymo

Se kampen her fra kl. 16.25

← Nære poeng mot Sveiva   |   Alexander Njøs lånes inn! →