Forza Fighters

Kampen mot Tunet er utsatt

Lørdagens kamp i Eliteserien for kvinner mellom Tunet og Gjelleråsen er utsatt på ubestemt tid. Kampen skulle i utgangspunktet spilles allerede i morgen 9. januar kl. 13, men på grunn av uavklart smittesituasjon har den blitt utsatt.

– Kort tid til kamp og få en slik beskjed, men alle vet at dette kan skje på rimelig kort varsel. Vet alle spillere og trenere er mentalt forberedt på kamp. Men et fornuftig valg at de velger å gjøre dette når situasjonen er uavklart med tanke på smittesituasjonen generelt rundt oss i samfunnet. Det eneste vi kan gjøre nå er å fortsette å trene og gjøre oss klare til neste kamp, sier hovedtrener Kenneth Våge til gif-fighters.no.

Ny dato for kampen blir satt når smittesituasjonen er avklart.

Møter Grei neste helg

Årets første kamp for damene blir da i stedet bortekampen mot Grei lørdag 16. januar. Deretter venter Sveiva hjemme i Lihallen tirsdag 19. januar. GIF hadde en oppløftende avslutning på 2020 med seier borte mot Sarpsborg, seier etter straffer mot Sveiva, samt en solid innsats mot Monolitten der man var nære ved å plukke poeng mot serietreeren.

← Alexander Njøs lånes inn!   |   Hektisk start på det nye året →