Forza Fighters

Hektisk start på det nye året

Juleferien er tilbakelagt og herrene har nå vært gjennom første uke med fellestreninger i 2021. Stort sett alt av organisert idrettsaktivitet i både Nittedal og resten av landet er satt på vent, men de to eliteseriene på seniornivå holder det fortsatt gående. Utviklingen med tanke på smittespredning har ikke vært spesielt positiv de første dagene i 2021, men vi får bare håpe at situasjonen bedrer seg raskt slik at både trenings- og kampaktiviteten kan gjenoppta i de resterende klassene også.

To kamper på rappen

Det har nå gått over tre uker siden herrene spilte sin forrige kamp borte mot Slevik, men til helgen venter årets to første kamper hjemme i Lihallen. På lørdag er Sveiva motstander, mens Harstad kommer på besøk søndag ettermiddag.

Det blir to utfordrende kamper og samtidig spennende å se hvordan styrkeforholdet mellom lagene har endret seg siden kampene i høst. Kampen mot Sveiva i Rommenhallen endte med tap 9-5, men det var lenge jevnt før Sveiva stakk av gårde i 3. periode.

MØTER SVEIVA PÅ LØRDAG: Årets første kamp blir en skikkelig test i lokaloppgjøret mot Sveiva. Foto: Tor Anders Dalland

I Harstadhallen stod det 6-6 etter ordinær tid og kampen måtte dermed avgjøres på straffeslag. Der trakk vertene fra nord det lengste strået og GIF ble derfor nødt til å ta til takke med ett poeng. Det poenget man tok der kan imidlertid vise seg å bli svært verdifullt inn mot de siste kampene.

I skrivende stund befinner herrene seg på 6. plass på tabellen, men det er svært jevnt fra Fredrikstad på 5. plass og nedover. Tatt i betraktning at lagene utenfor topp åtte har spilt færre kamper enn GIF så kan man på ingen måte føle seg trygge med tanke på en plass i sluttspillet per nå.

Det blir uansett to interessante kamper til helgen, og ettersom det er stengt for publikum i hallen så minner vi om at begge kampene sendes via streamingtjenesten Joymo.

← Kampen mot Tunet er utsatt   |   En god prestasjon i Gressvikhallen →