Forza Fighters

Alexander Njøs lånes inn!

Vi har gleden av å ønske Alexander Njøs velkommen tilbake til Gjelleråsen. Njøs lånes inn fra Lillestrøm ut denne sesongen. 27-åringen har spilt hele juniorkarrieren i Gjelleråsen og kjenner derfor klubben godt fra tidligere.

Tilbake i 2014 forlot han nemlig Gjelleråsen til fordel for spill i Lillestrøm. Der ble det to sesonger før turen gikk videre til Vågsbygd i Kristiansand. Etter tre sesonger på Sørlandet returnerte han til Lillestrøm før sesongen 2019-20 der det ble 18 poeng (12 mål, 6 assist) i 1. divisjon. Denne sesongen har det imidlertid ikke blitt noen kamper ettersom det kun er Eliteserien som har fått grønt lys for kampaktivitet på seniornivå.

Herrenes hovedtrener Jonas Boväng er godt fornøyd med å få Njøs inn i troppen og hadde følgende kommentar til gif-fighters.no.

– Alexander har tränat med oss en tid, och är nu klar för oss då vi lånar han av Lillestrøm. Han är en hårt arbetande spelare som gillar att kliva in i obekväma ytor. Gillar hans arbete på banan, och han är otroligt intensiv i sitt duellspel. Han kommer göra sin första match för GIF mot Sveiva.

Vi ønsker Njøs velkommen til Gjelleråsen og gleder oss til å se han i aksjon mot Sveiva og Harstad allerede denne helgen!

← Før kampen: Gjelleråsen – Sveiva   |   Kampen mot Tunet er utsatt →