Forza Fighters

Takk for nå, Patrik!

Lørdagens kamp mot Slevik ble dessverre Patrik Bergkvist sin siste som en del av trenerteamet til herrene. 56-åringen returnerer nå hjem til Sverige av familiære årsaker. Situasjonen med covid-19 og påkrevd innreisekarantene ved besøk hos familien i Sverige har gjort det uholdbart å bli værende i Norge ut sesongen.

– Det har vært en vanskelig beslutning da jeg trives svært godt med både spillere og støtteapparatet, samt alle andre rundt laget som styret og den sportslige ledelsen i klubben. Drømmen og ambisjonen er fortsatt den samme om å være med på denne reisen, men det blir nå som en speider og behjelpelig med eventuelle nye spillere fra Sverige, uttaler Patrik selv.

Spillergruppen ble informert om dette for et par uker siden. Patrik forteller videre at han er takknemlig for at han fikk muligheten i Gjelleråsen sammen med Jonas Boväng, og avslutter med å si at han kommer til å følge med på klubben videre hjemme fra Sverige.

På vegne av Gjelleråsen IF – Innebandy vil vi sende en stor takk til Patrik for tiden hans i GIF. Med sin lange erfaring som trener fra både ishockey og innebandy har han bidratt med ny kunnskap og masse erfaringer til klubben som også vil dras nytte av i årene fremover. Vi ønsker Patrik masse lykke til videre!

SISTE KAMP FOR PATRIK: Lørdagens kamp mot Slevik ble Patrik Bergkvist sin siste i GIF. Her sammen med Tor Anders Dalland (t.v.) og Jonas Boväng (t.h.) etter kampslutt.
← En god prestasjon i Gressvikhallen   |   Før kampen: Slevik – Gjelleråsen →