Forza Fighters

En god prestasjon i Gressvikhallen


Lørdag ettermiddag var det klart for årets siste kamp for herrene. Motstander var Slevik i Gressvikhallen i det som var ventet å bli en svært tøff kamp for det unge GIF-laget. Kampen var også Patrik Bergkvist sin siste kamp som assistenttrener for klubben før han nå dessverre flytter hjem igjen til Sverige.

Klikk her for kampside: Slevik – Gjelleråsen
Klikk her for preview: Før kampen

ELITESERIEN – KAMP 12

GRESSVIKHALLEN: Slevik – Gjelleråsen 6-4 (2-2, 2-1, 2-1)

Til tross for at Slevik var store favoritter på forhånd ble det likevel spennende gjennom 60 minutter i Gressvikhallen. GIF fikk riktignok et solid trykk mot seg i åpningsminuttene, men klarte etter hvert å spille seg mer inn i kampen. Slevik sleit med å skape de helt store sjansene mot et hardtarbeidende GIF-lag, og etter scoringer av Jonas Neskvern, Daniel Johansen og Mikael Broms stod det «kun» 4-3 til hjemmelaget før 3. periode.

Med kun ett mål å hente inn før de siste 20 minuttene hadde GIF et berettiget håp om poeng. Dessverre var det Slevik som gjorde både 5-3 og 6-3 i 3. periode før Petter Robøle reduserte til 6-4 i spill seks mot fem. Med i underkant av to minutter igjen å spille fortsatte GIF-gutta jakten på enda en redusering, men til slutt rant tiden ut på stillingen 6-4.

SOLIDE DEFENSIVT: Det ble til tider hektisk foran målvakt Philip Rudningen, men herrene hadde likevel generelt god kontroll foran eget mål. Her får Philip god hjelp fra både Petter Robøle og Daniel Johansen med å klarere ballen unna. Foto: Tor Anders Dalland

Det endte altså til slutt med tap for GIF denne lørdagen, og man blir dermed værende på 13 poeng etter tolv spilte kamper. Dette var imidlertid en godkjent kamp tatt i betraktning av at man tapte 4-13 hjemme i Lihallen for litt under tre måneder siden. Prestasjonsmessig er dette også helt klart en av de bedre kampene laget har gjennomført mot topplagene så langt denne sesongen.

– Vi gör en riktigt bra match. I spelet 5vs5 har vi kontroll. Tvingar Slevik att spela utsida, och att dom måste vinna duellspel med boll. Där får vi dom gå ner i tempo. Nu handlar det om att jobba fysiskt, och göra jobbet för att vara redo efter jul och nyår, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no etter kampen.

Herrene manglet flere viktige spillere sammenlignet med laget som møtte Greåker sist. Av de som startet den kampen var verken Andreas Falkeid, Olav Falkeid, Robin Norstrøm eller Henrik Amundsen med i kamptroppen her. En som imidlertid fikk muligheten fra start var Magnus Østengen. 23-åringen spilte sin første kamp på elitenivå og vi gratulerer han med en god debut!

Neste kamp

Nå venter en periode på nesten fire uker før neste kamp. Når vi etter hvert tar fatt på 2021 kommer kampene tett med Sveiva (9. januar) og Harstad (10. januar) hjemme i Lihallen i løpet av to dager. Deretter tar man turen til Sandnes 16. januar.

← Hektisk start på det nye året   |   Takk for nå, Patrik! →