Forza Fighters

Før kampen: Slevik – Gjelleråsen

Skrevet og publisert av Jonas Neskvern

I ettermiddag skal herrene i aksjon for siste gang i 2020. Et innholdsrikt, merkelig og ikke minst utfordrende år rundes av i Gressvikhallen mot Slevik. Dagens kamp blir utvilsomt en stor utfordring for GIF, men samtidig en ordentlig realitetssjekk på hvor man står før nye utfordringer venter i 2021.

Har slitt mot topplagene

Så langt denne sesongen har GIF variert stort i prestasjonene, men går likevel inn til denne kampen med en respektabel 5. plass på tabellen. Det som ikke er like lystig lesning er prestasjonene man har hatt mot topplagene i høst. I kampene mot Greåker (tap 1-6 og 3-13), Slevik (tap 4-13), Sveiva (tap 5-9) og Tunet (tap 4-25) har man aldri vært i nærheten av å plukke poeng, og spesielt defensivt har man hatt store utfordringer i disse kampene.

Før dagens kamp har gutta imidlertid trent godt under den opprinnelige VM-pausen og bør i så måte være godt rustet for hva som venter i ettermiddag.

– Vi har mycket att bevisa för oss själva efter matchen hemma mot Slevik tidigare denna säsong. Där vi gör 2 bra perioder. Sedan bokstavligt slutar spela i tredje. Handlar om att göra vår grej för att fortsätta utvecklas. Det har skett mycket utveckling under resans gång. Vi lyfter även upp ännu en ung spelare från egna led, som visat fin attityd och det ska belönas, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no før dagens kamp.

Slevik som vanlig i toppen

Det er aldri enkelt å reise ned til Gressvikhallen – noe GIF har fått erfare en rekke ganger de siste årene. Forrige gang GIF kunne reise hjem med full pott fra denne hallen i en seriekamp var 12. november 2011 (seier 8-6). Siden den kampen har Slevik vunnet åtte ganger på rad. Det skal riktignok nevnes at GIF slo Slevik 9-8 i denne hallen så sent som i 3. kamp i NM-kvartfinalen i våres. Det var for øvrig siste kamp før sesongen ble avlyst som følge av covid-19.

Denne sesongen er Slevik som ventet med i toppen blant de fire beste lagene. Med unntak av to stortap mot Tunet har østfoldingene tatt poeng i samtlige kamper i høst, og slo blant annet Greåker 6-3 på hjemmebane.

Det er liten tvil om at dette blir en stor utfordring for GIF, men med en god start på kampen og full innsats i 60 minutter er alt mulig.

«Slevik Live» sender kampen

Slevik sender kampen via sin YouTube-kanal «Slevik Live», så det er bare å klikke seg inn der for å se kampen.

← Takk for nå, Patrik!   |   Gratulasjon til Thor Dag Falkeid →