Forza Fighters

Live-referat: Gjelleråsen – Grei

Lørdag ettermiddag tok Gjelleråsen imot serieleder Grei til kamp i Eliteserien for kvinner. Denne kampen var serierunde 7 og GIF-damenes fjerde kamp hjemme i Lihallen denne sesongen. Dagens kamp ble dessverre spilt uten tilskuere på tribunen da NBF i samråd med NIF kom med en avklaring om nye koronarestriksjoner fredag ettermiddag.

Før dagens kamp hadde motstander Grei imponert stort så langt denne sesongen og tatt 17 av 18 mulige poeng. Det hadde ført groruddølene helt opp på tabelltopp, to poeng foran Tunet. Like mye på skinner hadde det ikke gått for Gjelleråsen i høst, som så før denne kampen stod med én seier og fem tap. Lagene møttes også i Apalløkkahallen tidligere denne sesongen der Grei stakk av med alle tre poengene etter seier 6-1.

Live-referat

Da er kampen over. Til tross for en veldig frisk start på kampen for GIF sin del så var det likevel Grei som kunne innkassere en komfortabel seier i Lihallen denne lørdagen. Resultatet ble til slutt 4-11. Gjelleråsen sine mål ble scoret av Mari Kristiansen (2), Liga Garklava og Madeleine Tinholt, mens lagenes beste spillere ble Mari Kristiansen (Gjelleråsen) og Ida Karevold (Grei).

3. periode

SLUTT! Gjelleråsen – Grei 4-11 (3-3, 0-4, 1-4)

MÅL! Gjelleråsen 4-11 Grei (58:39) Mål: Mari Christoffersen, Assist: Marie Gundersen.
Så sitter den igjen for Grei. Ny scoring etter en retur. Denne gangen er det Mari Christoffersen som er målscorer.

MÅL! Gjelleråsen 4-10 Grei (57:24) Mål: Nicoline Olsen, Assist: Kajsa Liljefors.
Så sitter mål nummer ti for Grei. Nicoline Olsen plukker opp en retur fra Valle og setter ballen enkelt i mål.

53′ Garklava er nære på en ny redusering for GIF, men avslutningen alene med Marthe Borgen reddes av målvakten!

DET BLE MYE FORSVARSSPILL: Etter en jevn førsteperiode tok Grei mer og mer kontroll utover i kampen. Foto: Jonas Neskvern

51′ GIF fortsetter å krige iherdig til tross for at Grei har god kontroll på kampen.

MÅL! Gjelleråsen 4-9 Grei (47:22) Mål: Madeleine Tinholt, Assist: Johanna Wenngren.
Så klarer endelig GIF å bryte rekken med Grei-scoringer. Madeleine Tinholt som har kommet inn fra benken kriger inn reduseringen.

MÅL! Gjelleråsen 3-9 Grei (46:37) Mål: Kine Eriksen, Assist: Kajsa Liljefors.
Igjen er det førsterekka til Grei som er frampå. Kaptein Eriksen setter inn gjestenes mål nummer ni for dagen.

45′ Grei sin førsterekke har virkelig funnet flyten her utover i kampen. Nære på å øke ledelsen ved tre anledninger der.

43′ GIF spiller nå på tre rekker etter å ha spilt mye på to de første 40 minuttene.

MÅL! Gjelleråsen 3-8 Grei (40:45) Mål: Emma Lunde, Assist: Kine Eriksen.
Nærmest en kopi av 3-6-målet i 2. periode. Eriksen finner Emma Lunde foran mål og hun setter sikkert inn periodens første scoring.

Da er vi i gang med de siste 20 minuttene!

2. periode

2. periode er over. Etter at de første 20 minuttene var nokså jevnspilte så har Grei virkelig vist hvorfor de topper tabellen i midtperioden. GIF har skapt fint lite offensivt denne perioden, mens Grei har hatt god kontroll i banespillet og scoret flere flotte mål. Vi får håpe at GIF-damene kan heve seg til de siste 20 minuttene. Skuddstatistikk: 2-11

40′ Grei er fulltallige.

40′ Karlstrøm forsøker seg fra venstre, men skuddet går utenfor.

39′ GIF sitt overtall styres av Kristiansen med Garklava og Karlstrøm på hver sin side. Adolphson nede til høyre, mens Sørflaten jobber inne foran mål.

Utvisning, Grei (37:41) Spiller: Eline Dagestad (202, låsing av kølle).

36′ Fin kontring fra GIF! Kristiansen og Adolphson kombinerer før sistnevnte spiller ut til Ingrid Hoem. Hun forsøker seg med en avslutning, men Greis målvakt klarer så vidt å dytte den utenfor stolpen.

34′ Nære 7-3 der! Valle bruker hjelmen til å redde skuddet fra Christoffersen som er alene gjennom på høyresiden.

Time Out, Gjelleråsen (31:17)
Gjelleråsen-trener Kenneth Våge er tydelig misfornøyd med utviklingen på kampen. Grei har nå scoret seks mål på rad uten at GIF har klart å svare på det.

MÅL! Gjelleråsen 3-7 Grei (31:17) Mål: Eline Dagestad, Assist: Marna Lunde.
Grei er svært effektive her nå. De lar ballen gå og spiller tålmodig på GIF sin banehalvdel. Til slutt får Dagestad ballen og hun setter den sikkert i nettaket.

MÅL! Gjelleråsen 3-6 Grei (29:09) Mål: Emma Lunde, Assist: Kine Eriksen.
Nydelig scoring av Grei. Kaptein Eriksen får ballen ned langs høyrekanten og spiller direkte inn til Emma Lunde i slottet. Hun skyter på direkten og da er Valle utspilt. 3-6 nå!

28′ Så klirrer det på nytt i stolpen bak Valle. Ser ut som det er Karevold som er nære en ny scoring der.

26′ To enorme muligheter for Grei! Reservemålvakt Valle viser seg fram umiddelbart med to strålende redninger. Holder GIF inne i kampen der!

23′ Målvaktsbytte for GIF etter målet. Inn kommer Nina Valle.

MÅL! Gjelleråsen 3-5 Grei (22:02) Mål: Emma Lunde, Assist: Ida Karevold.
Så sitter ballen i mål igjen for gjestene. Denne gangen er det Emma Lunde som får skutt fra høyrekanten. Det ser ut som ballen treffer et blad før den triller inn på nærmeste. Uansett 5-3 til gjestene.

MÅL! Gjelleråsen 3-4 Grei (20:20) Mål: Ida Karevold, Assist: Hanne Winther.
Verst tenkelig start på perioden for GIF. Karevold skyter lavt fra distanse og ballen går i mål til venstre for Heier. Gjestene i ledelsen for første gang i kampen.

2. periode er i gang!

UAVGJORT TIL FØRSTE PAUSE: Det står 3-3 i Lihallen etter de første 20 minuttene. Foto: Jonas Neskvern

1. periode

Da er 1. periode over. Lagene går til pause på stillingen 3-3. Til tross for at det er topp mot bunn her i Lihallen i ettermiddag, så går nok likevel GIF-damene litt skuffet til garderoben etter å ha gitt fra seg en tomålsledelse. Skuddstatistikk: 7-8

MÅL! Gjelleråsen 3-3 Grei (17:23) Mål: Hanne Winther, Assist: Ida Karevold.
Så var lagene igjen like langt. Et skudd fra høyrekanten finner hele veien til GIF-målet. Mulig det var litt trafikk foran Heier der.

MÅL! Gjelleråsen 3-2 Grei (16:28) Mål: Mari Christoffersen, Assist: Heidi Homble.
GIF mister ballen i ubalanse og da setter Grei full fart framover. Til slutt får Mari Christoffersen ballen og hun setter sikkert inn reduseringen.

16′ Linda Adolphson ser ut til å ha fått seg en smell og sitter nå nederst på GIF-benken. Johanna Wenngren har derfor kommet inn.

13′ Grei har muligheter de også. Denne gangen smeller ballen i kryssvinkelen bak Heier!

MÅL! Gjelleråsen 3-1 Grei (12:20) Mål: Mari Kristiansen, Assist: Sirill Sørensen.
Så er plutselig GIF foran med 3-1. Litt ut av ingenting får Kristiansen ballen fra Sørensen på høyresiden. Hun forsøker et skudd som Greis målvakt ikke ser utgangen på. Ballen finner hele veien til nettet og dermed 3-1!

Time Out, Grei (08:12)

MÅL! Gjelleråsen 2-1 Grei (08:12) Mål: Mari Kristiansen, Assist: Linda Adolphson.
Så svarer GIF umiddelbart. Adolphson avanserer framover i banen og finner Kristiansen med en nydelig pasning. Hun setter sikkert inn ledermålet bak en utspilt Grei-målvakt.

MÅL! Gjelleråsen 1-1 Grei (07:47) Mål: Heidi Homble.
Ballen spretter Grei sin vei foran GIF-målet. Til slutt finner den veien til Heidi Homble som setter inn utligningen via både hånda til Heier og stolpen før den spretter i mål.

7′ GIF ligger tålmodig i forsvar her i starten av kampen. Grei forsøker en avslutning fra distanse, men skuddet går rett i maska til Heier.

MÅL! Gjelleråsen 1-0 Grei (05:01) Mål: Liga Garklava, Assist: Julie Noer.
GIF tar ledelsen i det fem minutter passeres. Julie Noer forsøker seg fra distanse. Greis målvakt må gi retur og der er Liga Garklava våken og setter enkelt inn 1-0 fra kort hold. Perfekt start på kampen for GIF!

5′ Frisk start på kampen for GIF sin del. Serielederne har foreløpig kun skapt den ene store muligheten i åpningsminuttet.

1′ Stor sjanse for Grei allerede etter 18 sekunder spilt. Et skudd fra distanse forandrer retning foran mål, men heldigvis for GIF går ballen stolpe ut!

Kampen er i gang!

LINE-UP (GIF): 1 Heier, 26 Bangsund – 18 Noer, 19 Pedersen – 91 Garklava – 24 Karlstrøm

Da nærmer det seg kampstart her i Lihallen. Lagene er nå ferdige med oppvarmingen og gjør sine siste forberedelser før de entrer banen.

← Juletilbud hos Clubassist   |   Kampaktivitet fryses t.o.m. 11. november →