Forza Fighters

Kampaktivitet fryses t.o.m. 11. november

Tidligere i dag (fredag) kom nyheten om at Norges Bandyforbund (NBF) har vedtatt å fryse all kampaktivitet for barn og unge under 20 år på grunn av den negative utviklingen rundt covid-19. Vedtaket gjelder i første omgang til og med onsdag 11. november og trer i kraft med umiddelbar virkning.

Videre informerer NBF om at de i samråd med Norges Idrettsforbund har avklart at kampene på elitenivå (Eliteserien for kvinner og menn) gjennomføres som normalt inneværende helg, så lenge lokale restriksjoner ikke er til hinder for dette. Alle kampene skal imidlertid spilles uten tilskuere.

Det betyr at lørdagens kamp i Eliteserien for kvinner mellom Gjelleråsen og Grei skal spilles som oppsatt kl. 16.30 i Lihallen. Kampen er tilgjengelig for publikum via streamingtjenesten Joymo (Gjelleråsen – Grei).

← Live-referat: Gjelleråsen – Grei   |   Slo tilbake med stil! →