Slo tilbake med stil!

Onsdag kveld hadde herrene tatt turen til Mjøndalshallen for kamp mot tabelljumbo NOR 92. Etter en tøff periode med karantene og store tap mot Fredrikstad og Tunet var det knyttet stor spenning til om herrene kunne slå tilbake igjen i denne kampen.

Klikk her for kampside: NOR 92 – Gjelleråsen
Klikk her for preview: Før kampen

ELITESERIEN – KAMP 9

MJØNDALSHALLEN: NOR 92 – Gjelleråsen 3-10 (1-3, 1-5, 1-2)

Det ble til slutt en svært trivelig kveld i Mjøndalshallen sett med GIF-øyne. Spesielt førsterekka med kaptein Mikael Broms (mål, 2 assist), Robin Norstrøm (3 mål) og 15-åringen Colin Oustad (2 mål, 2 assist) leverte varene offensivt, i tillegg scoret Audun Hovin hat-trick etter blant annet å ha scoret i undertall i 1. periode. Også Kasper Styffe tegnet seg på scoringslisten denne kvelden med sitt første mål for sesongen.

Defensivt var det også betydelig mer solid enn det har vært i de to siste kampene. Mye av æren for det skal en svært god Philip Rudningen ha etter at han reddet imponerende 31 av 34 skudd på mål fra NOR 92.

Herrene stilte med en svært ung tropp til denne kampen. Med en gjennomsnittsalder på kun 20.4 år har vi nok sjelden, om aldri, sett et yngre GIF-lag i aksjon i en Eliteserie-kamp. Desto gledeligere var det derfor at man viste en formidabel innsats og vinnervilje gjennom 60 minutter og dermed kunne innkassere sesongens tredje seier.

Med denne seieren klatrer herrene opp på 6. plass på tabellen med ti poeng. Seriespillet nærmer seg allerede halvspilt og man begynner nå å se konturene av hvilke lag som kommer til å kjempe om de fire siste sluttspillplassene bak de fire topplagene.

SCORET TRE MÅL: Her sender Robin Norstrøm herrene i ledelsen 1-0 etter kun 2:40 spilt. Foto: Tor Anders Dalland

Jonas Bovängs kommentar

– Segern kommer för att vi har aggressivitet i försvarspelet och jobbar tillsammans. Varje byte är hårt jobb. Finns inga genvägar som vi tar ikväll. Kliniska i spelvändningar och bra fart på dom ytor vi fick. Där är vi modiga. En stark laginsats och fina svar. Extra kul att vi fick lufta alla spelarna, sier Jonas til gif-fighters.no etter kampen.

Neste kamp

Nå venter en liten periode uten kamper for herrene. Neste kamp spilles nemlig først lørdag 21. november mot Sarpsborg i Lihallen.

← Kampaktivitet fryses t.o.m. 11. november   |   Før kampen: NOR 92 – Gjelleråsen →