Forza Fighters

Før kampen: NOR 92 – Gjelleråsen

Ny kamp for herrene i kveld når man tar turen til Mjøndalshallen for kamp mot NOR 92. Dette er en kamp mellom to lag som har måttet jobbe i motgang den siste tiden, og viktigheten av kveldens kamp er derfor stor for begge lag.

Har et godt tak på NOR 92

I motsetning til Gjelleråsen som nå er inne i sin 20. strake sesong i Eliteserien har NOR 92 nærmest alltid vært en klubb som har hoppet fram og tilbake mellom Eliteserien og 1. divisjon. Ser vi på innbyrdes oppgjør har Gjelleråsen et solid overtak historisk med ti seire etter ordinær tid og to seire etter straffer på de tolv siste kampene. Vi må faktisk helt tilbake til 13. februar 2010 for å finne forrige NOR 92-seier da de vant 6-5 i Lihallen.

Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med 6-2-seier til herrene etter blant annet to scoringer fra Audun Hovin. Det er nok heller ikke veldig sannsynlig at vi får se spesielt mange mål i kveldens kamp for dette er nemlig to av lagene som har scoret færrest mål i Eliteserien så langt i høst.

– En ny match och en ny möjlighet för oss att ta kliv framåt. Vi ser fram emot att möta NOR 92. En möjlighet att förbättra, och fortsätta framåt i processen. Det tar tid att sätta sådana processer som vi jobbar med, och det kommer vara steg fram, och steg bak innan det blir stabilitet. Att jobba med våra saker och försöka bli bättre för varje träning och match är vad det handlar om, sier herrenes hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no, før han fortsetter:

– Onsdagens match är viktig för båda lagen, och vi behöver bli mer effektiva, och tydliga i vårt spel. Aggressiviteten är något vi berört inför denna match, och tycker där har vi många % att hämta för att prestationen ska bli bra. Behöver hitta tillbaka till dom principer vi visade i spelet som mot matcherna Greåker, Sveiva, Harstad, Akerselva och Sandnes. Det är därifrån vi behöver ta kliv framåt, avslutter han.

Helt i bunnen av tabellen

Kveldens motstander NOR 92 har fått en tung start på årets sesong. De åpnet riktignok med seier borte mot Sarpsborg, men etter det har det blitt seks strake tap. Etter en positiv sesong i fjor der det ble 7. plass har man altså ikke klart å følge opp så langt i høst.

Spesielt offensivt har det lugget for NOR 92 med kun 29 scorede mål etter sju spilte kamper (4.1 i snitt per kamp). Laget har også slitt i «special teams» der de ligger under 60 prosent totalt før kveldens oppgjør. Det mest kritiske må likevel sies å være målvaktspillet til de blåkledde. Med en redningsprosent på kun 64.5 prosent så langt denne sesongen blir det vanskelig å vinne spesielt mange kamper i Eliteserien. Så får vi se da om GIF-gutta klarer å utnytte dette i kveld!

Kampen vises på Joymo

Se kampen her fra kl. 19.55

← Slo tilbake med stil!   |   Fem år har gått →