Forza Fighters

En trist kveld i Lihallen


Onsdag kveld fikk herrene besøk av Tunet til sesongens 8. kamp i Eliteserien. Det var på forhånd ventet å bli en svært tøff kamp for herrene ettersom Tunet gikk inn til denne kampen med full pott og serieledelse. Det er ingenting å legge skjul hvem som var favoritter i forkant av dette oppgjøret, men hjemme i Lihallen har utrolige ting skjedd før.

Klikk her for kampside: Gjelleråsen – Tunet
Klikk her for preview: Før kampen

ELITESERIEN – KAMP 8

LIHALLEN: Gjelleråsen – Tunet 4-25 (2-10, 0-8, 2-7)

Dessverre for alle med et hjerte for GIF Fighters ble dette en trist kveld. Det var svært lite, om noe, positivt å skrive hjem om etter denne kampen. Det var rett og slett klasseforskjell på de to lagene og etter 60 minutter hadde hele 25 baller funnet veien til GIF-målet. Dette er klubbens største tap noensinne på elitenivå for menn, og erstatter dermed forrige sesongs 4-18-tap hjemme mot Greåker øverst på den listen. Onsdagens oppgjør var seriekamp nummer 408 i rekken på øverste nivå for Gjelleråsen/Holum, og kampen går inn i rekken som den mest smertefulle.

Mer enn det trengs ikke å skrive om denne kampen, til det er alle de negative klubbrekordene for mange…

Jonas Bovängs kommentar

– Vi är med i 10-12 minuter i första perioden. Sedan är det Tunet hela vägen, som är effektiva i varenda avslut. Tycker verkligen Oliver som fick hoppa in idag gör det bra i sin riktiga match från start, då båda våra ordinarie målvakter är borta. Vi fick använda sista delen av matchen på att testa olika saker. Vi fullföljer matchen med huvudet högt, trots denna överkörning. Detta är en erfarenhet som framöver kommer bli avstamp mot något hållbart på sikt.

– Handlar om att vi fortsätter, och är ambitiösa med rätt attityd till denna process vi är i. Det är dessa stunder som på sikt blir en måttstock på hur mycket laget utvecklats då säsongen 20/21 är spelad och klar, sier herrenes hovedtrener til gif-fighters.no etter kampen.

Neste kamp

Herrenes neste kamp spilles onsdag 4. november kl. 20. Motstander er NOR 92 i Mjøndalshallen.

← Fem år har gått   |   Før kampen: Gjelleråsen – Tunet →