Forza Fighters

Tre strake seire for G13!

Lørdag ettermiddag tok Gjelleråsen imot Nittedal til sesongens tredje kamp i G13 1. divisjon. Hittil denne sesongen har GIF-gutta tatt full pott etter seire mot henholdsvis Tunet (10-1) og Sveiva (7-4). Kampen mot Nittedal var også ventet å ende med seier, men jobben måtte likevel gjøres.

G13 1. DIVISJON – KAMP 3

LIHALLEN: Gjelleråsen – Nittedal 9-0 (5-0, 2-0, 2-0)

GIF-gutta var virkelig pålogget fra start og etter de første 15 minuttene stod det hele 5-0 på måltavla i Lihallen. Seieren var aldri truet etter dette, og etter tre perioder kunne gutta innkassere sesongenes tredje strake seier med sifrene 9-0. Med denne seieren i boks befestet Gjelleråsen sin posisjon på toppen av tabellen i G13-serien. Etter tre spilte kamper er fasiten 9 poeng og en målforskjell på 26-5 (+21).

KOMFORTABEL SEIER: Det ble hele ni scoringer for Gjelleråsen da Nittedal gjestet Lihallen lørdag ettermiddag. Foto: Instagram/gif_fighters_g07

Neste kamp spilles først søndag 8. november mot Ull/Kisa, så det blir spennende å se om gutta klarer å opprettholde den solide sesongåpningen utover vinteren.

← Kampen mot Fredrikstad er omberammet   |   Oppdatering: Herrer Elite →