Forza Fighters

Solid seier mot Sandnes!


Søndag ettermiddag var herrene i aksjon i Lihallen for andre gang denne helgen. Motstander i søndagens kamp var Sandnes – et lag man aldri før har avgitt poeng mot i seriespill. Til tross for en god statistikk var det på ingen måte ventet å bli en enkel kamp for GIF-gutta da Sandnes har overrasket positivt så langt denne sesongen.

Klikk her for kampside: Gjelleråsen – Sandnes
Klikk her for preview: Før kampen

ELITESERIEN – KAMP 6

LIHALLEN: Gjelleråsen – Sandnes 7-2 (0-0, 5-1, 2-1)

Det var tydelig at seieren mot Akerselva på lørdag gjorde godt for selvtilliten til herrene. Spesielt rekka med Robin Norstrøm, Olav Falkeid og Mikael Broms var toneangivende offensivt der trioen kombinerte for åtte poeng. I tillegg bidro også Audun Hovin, Tommy Midtsveen og Eivind Hoem i målprotokollen for herrene. Sistnevnte scoret sitt første mål i Eliteserien til stor jubel fra herrenes spillere!

FØRSTE MÅL I ELITESERIEN: Eivind Hoem scoret mot Sandnes. Foto: Tor Anders Dalland

Det var likevel liten tvil om hvem som var herrenes beste spiller denne kampen for mellom stengene stod Andreas Falkeid som en levende vegg og reddet 23 av 25 skudd fra gjestene (92.0 i redningsprosent). Det er andre gang denne sesongen at Andreas er over 80 prosent, og første gang han er over 90.

Herrene stilte med de eksakt samme rekkene som mot Akerselva på lørdag. Det er tydelig at trenerteamet med Jonas Boväng i spissen var fornøyde med innsatsen i den kampen, og suksessoppskriften fra lørdag ga altså tre nye poeng mot Sandnes i denne kampen.

Med denne seieren klatrer herrene opp på 6. plass på tabellen med sju poeng. Ting begynner dermed å normalisere seg med tanke tabellplasseringen etter en poengmessig tung start på sesongen de tre første kampene. Spesielt defensivt har man nå tettet igjen bedre med kun fem baklengsmål de to siste kampene.

Jonas Bovängs kommentar

– Första perioden är helt okej. Vi ligger bra i försvaret och spelar stabilt med boll och utan. I andra perioden är vi mer beslutsamma i våra beslut. Där vi trycker ordentligt på beslut som att värdera mer. I sista tycker jag det är som en rockkonsert. Rock ‘n’ Roll och att vi visar att vi är starka fysiskt. Stänger fighten och tar full pott i helgen. Vi växer tillsammans för varje vecka. Spelledigt nästa helg och vi kommer träna hårdare denna vecka och lägga mer krut på fysiken och detaljer, sier Jonas til gif-fighters.no etter kampen.

Neste kamp

Etter en travel helg skal som nevnt herrene ikke i aksjon kommende uke. Neste kamp er først onsdag 21. oktober da man tar turen til Rolvsøyhallen for kamp mot Fredrikstad.

← Oppdatering: Herrer Elite   |   Før kampen: Gjelleråsen – Sandnes →