Forza Fighters

Linda Adolphson lånes inn

Vi ønsker Linda Adolphson velkommen til Gjelleråsen. Linda kommer på lån fra Sveiva ut denne sesongen og har allerede vært i aksjon for GIF-damene i to kamper og gjort 3 poeng (0+3). 31-åringen har en rekke sesonger bak seg i norsk innebandy og var blant annet beste poengplukker i NM-sluttspillet i 2017 med 18 poeng (9+9) for Sveiva.

I tillegg til Sveiva har hun spilt for Täfteå IK, IBK Söder, Umeå City IBK og Råsunda IB i Sverige. De første sesongene sleit hun mye med skader, men hun har kommet seg tilbake igjen for fullt. Forrige sesong ble det imidlertid kun én kamp for Sveiva i Eliteserien, og nå ønsker hun å få fart på karrieren igjen i Lihallen!

NYTT TILSKUDD I TROPPEN: Linda Adolphson.

Nedenfor kan dere lese hva hovedpersonen selv hadde å si om hvordan det har vært å bli Gjelleråsen-spiller.

Hvorfor valgte du Gjelleråsen?

– Jeg la jo «klubban på hyllan» etter sesongen 17-18, men i forrige sesong så trente jeg et par ganger med GIF og litt med Sveiva. Det var veldig gøy å spille og definitivt noe jeg hadde savnet. Jeg grep sjansen til å spille litt den sesongen med Sveiva, men pga COVID-19 ble mitt comeback veldig kort: Én kamp mot Tunet, så var alt over. Dog fortsatte dialogen med Kenneth angående kommende sesong, vi skulle få til en ordning som passet min jobbsituasjon og fysiske status og etter noen treninger så følte jeg at jeg trivdes godt med jentene, hadde en naturlig rolle i gruppa og at jeg ville klare å bidra gjennom sesongen.

Hvordan har det vært å begynne å trene med laget?

– Det har vært veldig positivt og jeg har blitt svært godt tatt imot av spillere, trenere og øvrige som er engasjert i klubben. Jeg ser en positiv utvikling i laget, men fremfor alt et stort potensiale for å klatre på tabellen og ta en historisk høy sluttplassering.

Hva ser du mest fram til ved sesongen?

– Faktisk det å løpe, kjempe og ha det gøy!

Hva tenker du om fremtiden i Gjelleråsen?

– Jeg husker det GIF-laget som jeg møtte da jeg begynte å spille i norsk eliteserie (2011) var et lag Sveiva pleide å vinne mot med ganske store sifre. Den stallen som GIF har i dag er et mye sterkere lag med mer potensiale til å gi motstand og ta poeng mot andre lag i årets serie. Når det kommer til min personlige fremtid i GIF så vet jeg ikke mer enn at jeg ønsker å spille denne sesongen og bidra på forskjellige plan til en positiv utvikling av laget.

Hva er dine ambisjoner både individuelt og for laget?

– Individuelt mål er å bidra til et sterkere forsvar som blir vanskeligere enn noen gang for motstandere å komme igjennom. Jeg vil også hjelpe jentene på laget med å blant annet bli mer effektive slik at vi «henger med» i det tempoet som de lagene i toppen av tabellen holder. Jeg ønsker å spille de andre jentene gode. Både direkte på banen, men også ved å gi muntlig feedback individuelt for å utvikle jentene. For laget sin del ønsker jeg at GIF skal komme topp 4 på tabellen og personlig ønsker jeg å bidra med poeng i hver kamp jeg spiller.

Vi har også fått en kommentar fra hovedtrener Kenneth Våge.

– Det var en veldig god nyhet da jeg fikk beskjed fra Linda «Adde» om at hun ønsket å være med oss denne sesongen. Vi har et ungt lag, og for at vi skal ta nye steg så trengte vi akkurat dette. «Adde» kommer til oss med gode ferdigheter og erfaring på innebandybanen, samtidig som at hun passer utmerket inn i spillergruppen. Hun har allerede åpnet poengkontoen med 3 assist, så jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.
← To hjemmekamper denne helgen   |   Sterk seier mot Sveiva! →