Lørdag ettermiddag tok GIF-damene imot Sveiva hjemme i Lihallen til sesongens første hjemmekamp. Sveiva var regnet som klare favoritter av de fleste på forhånd, men Gjelleråsen har tatt steg gjennom sommeren og høsten så styrkeforholdet mellom lagene er nok jevnere enn noen gang.

Klikk her for kampside: Gjelleråsen – Sveiva

ELITESERIEN (KVINNER) – KAMP 3

LIHALLEN: Gjelleråsen – Sveiva 4-3 (1-1, 3-1, 0-1)

Det ble en tett og jevn kamp mellom Gjelleråsen og Sveiva denne lørdagen. Madeleine Holte Tinholt scoret de to første målene for Gjelleråsen, men ved begge anledninger utlignet Sveiva ledelsen raskt. Tolv minutter ut i 2. periode sendte imidlertid Johanna Wenngren damene foran med 3-2 og mot slutten av perioden kom også 4-2 ved Ingvild Meyer Sørflaten.

Denne ledelsen skulle også vise seg å bli stor nok for å ta med seg alle tre poengene, for til tross for hele tolv skudd på mål klarte Sveiva kun å overliste Gjelleråsen-målvakt Eli Næssan Linna én gang i 3. periode. Linna reddet totalt 25 av 28 skudd og endte opp med en redningsprosent på solide 89.3 denne kampen.

Med 4-3 her innkasserte damene sesongens første seier og klatret dermed opp på en 3. plass på tabellen. Neste kamp spilles førstkommende lørdag mot BMIL. Kampstart kl. 13 i Lihallen.