Forza Fighters

Før kampen: Harstad – Gjelleråsen

Herrene er nå på plass i Harstad og gjør sine siste forberedelser før kampen i ettermiddag. Troppen ankom Harstad fredag kveld og har sånn sett fått en god oppladning før denne kampen. Etter sesongens tre første kamper har man fortsatt til gode å plukke poeng og i så måte er viktigheten av denne kampen stor.

Et godt tak på Harstad

Historisk sett har Gjelleråsen hatt et godt tak på Harstad i innbyrdes oppgjør. Forrige sesong vant man 16-6 i «hjemmekampen» i Rommenhallen, mens kampen i Harstadhallen ble vunnet med sifrene 13-10. Det ble altså to svært målrike oppgjør mellom lagene forrige sesong med totalt 45 scoringer!

Ser vi bort ifra 10-7-tapet i sesongen 2016-17 så har herrene vunnet samtlige kamper på parketten i Harstadhallen, og det er definitivt en statistikk man bør opprettholde også etter dagens kamp. Det blir imidlertid ingen enkel oppgave for Harstad slo nemlig Fredrikstad 5-2 på hjemmebane i sin forrige kamp.

Møter et hjemmesterkt lag

Det er ingenting å legge skjul på at det er hjemme i Harstadhallen at Harstad plukker mesteparten av sine poeng. Forrige sesong ble 12 av 15 poeng tatt på hjemmebane.

Vi avslutter med noen ord fra hovedtrener Jonas Boväng før dagens kamp.

– Vi har haft en bra vecka. Tycker vi tagit ytterligare steg som lag denna vecka spelmässigt och som grupp. Varit intensiva träningar, där vi lagt fokus på att få upp tempo och aggressivitet i det vi gör, även jobbat fortsatt med mental träning och fysiken, sier Jonas.

– Harstad är ett lag som tar sina mesta poäng hemma. För vår del handlar det om att ta med oss det vi gjort i veckan. Vi längtar att få vinna tillsammans, och vi kommer vara riktigt villiga att göra det som krävs för att ta 3 poäng, avslutter han.

Kampen vises på Joymo

Se kampen her (fra kl. 13.55)

← Ett poeng i Harstad   |   Tapte mot Sveiva →