Forza Fighters

Ett poeng i Harstad


Lørdag ettermiddag var herrene på plass i Harstadhallen for kamp mot Harstad. Med null poeng etter de tre første kampene var det nå virkelig på tide å plukke sesongens første seier, men det ble lettere sagt enn gjort denne lørdagen til tross for at man vant begge kampene innbyrdes forrige sesong.

Klikk her for kampside: Harstad – Gjelleråsen
Klikk her for preview: Før kampen

ELITESERIEN – KAMP 4

HARSTADHALLEN: Harstad – Gjelleråsen 7-6 (1-0, 4-3, 1-3, 1-0) etter straffer

Anført av Olav Falkeid med 4 poeng (1+3) og Mikael Broms med 3 poeng (3+0) klarte herrene å komme tilbake fra 3-6 til 6-6 etter ordinær tid. Utligningen kom i spill 6 mot 4 kun 23 sekunder før full tid, men det skal riktignok legges til at herrene hadde en rekke store muligheter til å utligne på et tidligere tidspunkt.

Harstad var det førende laget på måltavla gjennom stort sett hele oppgjøret, og ledet både 3-0, 5-2 og 6-3 før herrene klarte å komme à jour helt på tampen. Takket være en meget god målvakt i Harstad-buret så sleit GIF-gutta med å omsette de mange store sjansene i scoringer, samtidig som Harstad var både effektive og heldige på et par av sine scoringer.

I straffeslagkonkurransen scoret Olav Falkeid og Robin Norstrøm på sine forsøk for Gjelleråsen, men de to målene holdt dessverre ikke for å ta det ekstra poenget ettersom Harstad scoret tre ganger. Dermed var det Harstad som kunne juble for seieren etter straffer i denne kampen, mens herrene måtte nøye seg med ett poeng til tross for en sterk opphenting i 3. periode.

Jonas Bovängs kommentar

– Ett steg framåt i dagens kamp. Att vi kommer tillbaka från 6-3 till 6-6, och vi har även läge att plocka alla 3 poäng. Nu tar vi 1 poäng och det gör vi med en stark attityd i tre perioder. Vi är modiga i 60 minuter och sätter en ton på denna match och styr denna fight. Det är en stark laginsats mot Harstads målvakt Roberts Trepss. Ser fram emot att få två fighter hemma nu kommande helg, sier Jonas.

Neste kamp

Herrene har nå åpnet poengkontoen for sesongen 2020-21 og neste helg venter to hjemmekamper i Lihallen. Akerselva kommer på besøk lørdag kl. 16.30, mens Sandnes er gjester søndag kl. 14.00.

← Sterk seier mot Sveiva!   |   Før kampen: Harstad – Gjelleråsen →