Forza Fighters

Før kampen: Sveiva – Gjelleråsen

I kveld er det duket for lokaloppgjør når herrene tar turen til Rommenhallen for kamp mot Sveiva. Disse oppgjørene byr som regel alltid på det lille ekstra, og spesielt nå som GIF-gutta har mye å revansjere etter forrige helgs skuffende resultat mot Slevik så passer det fint med en slik utfordring.

Ingen lett oppgave

Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med seier 7-2 til Sveiva, mens i Lihallen var det Gjelleråsen som vant 6-5. Historisk sett har Sveiva hatt et godt tak på disse kampene i Rommenhallen med seire de fem siste sesongene. Det håper GIF-gutta definitivt å gjøre noe med i kveld.

Likevel må nok herrene tåle at favorittstempelet ligger hos hjemmelaget Sveiva i forkant av denne kampen. Sveiva gjorde en god figur mot Tunet sist der de hang med helt inn til sluttminuttene, men det ble altså tap 6-3. Gjelleråsen hadde lenge full kontakt med Slevik og halvveis var stillingen 4-5 på måltavla i Lihallen. Dessverre var de siste 30 minuttene alt annet enn imponerende og resultatet ble til slutt 4-13.

Må opp på nivå i 60 minutter

Om man skal ta med seg poeng mot de antatte topplagene så kreves det imidlertid mer enn 30 gode minutter. Det blir viktig at man klarer å ta vare på sjansene sine offensivt og samtidig unngå å gi spesielt Sveiva sin giftige førsterekke altfor mye tid og rom med ballen i nærheten av eget mål. Vi avslutter med noen ord fra hovedtrener Jonas Boväng før kveldens kamp.

– En ny intensiv vecka är gjord. Det vi tar med oss från veckan är den fina träningen vi hade i onsdags där vi är precis var så påkopplade vi ska vara. Sista träningen på fredagen höll bra nivå. Det är nivån i inställning och närvaro som vi har i arbetet att göra tillsammans. Att vi kan ha en hög nivå, har vi visat varandra och dom matcher vi spelat. Dock krävs det i 60 minuter, sier Jonas.

– Nu är det åter ett av topplagen som vi möter. För oss handlar det om att fortsätta växa och utveckla oss, och ta succé och mindre bra saker till oss. Den process vi är i kommer ta oss successivt dit vi vill, kommer även ta tid, avslutter han.

Kampen vises på Joymo

Det er mulig å streame kampen via Joymo. Sveiva har satt prisen til 99 kroner.

Se kampen her (fra kl. 18.50)

← Tapte mot Sveiva   |   «Allt går om man vill» →