Forza Fighters

«Allt går om man vill»

Tirsdag kveld fikk herrene høre Jonas Boväng sin forelesning «Allt går om man vill». Der fortalte Jonas om alt fra en tøff barndom der han blant annet ble plassert i ulike foster- og ungdomshjem til hvordan det var å havne i kriminelle miljøer i ungdomsårene.

Videre fortalte han om hvordan han har kjempet for å komme dit han er i dag, og hvordan innebandyen har reddet livet hans til tross for at han opplevde stadige motganger privat. Jonas brenner for å hjelpe andre og ønsker å gi flere et syn på at uansett hvor tøft saker og ting er, så er det faktisk mulig å gjøre en endring på situasjonen.

Dette er en forelesning som Jonas også tilbyr til andre klubber, men også skoler og organisasjoner. En sterk historie med et viktig budskap. For mer info om booking så kan man besøke nettsiden Allt går om man vill.

← Før kampen: Sveiva – Gjelleråsen   |   Raknet mot Slevik →