Forza Fighters

Vi ønsker Wille Alfredson velkommen!

I dag har vi gleden av å ønske den svenske backen Wille Alfredson (19) velkommen til Gjelleråsen. Wille kommer fra klubben Tyresö Trollbäcken IBK like sør for Stockholm der han forrige sesong spilte 13 kamper i Division 1.

19-åringen har signert en toårskontrakt med Gjelleråsen og blir en fin tilvekst til troppen med sin bakgrunn fra svensk innebandy. Selv hadde han følgende kommentar til gif-fighters.no.

– Det känns jättekul att få möjligheten att bli en fighter. Ska bli spännande att träffa grabbarna i laget och dra igång med träningar och matcher. Kul att komma till ett nytt land och norska serien. Jag ser också fram emot att vara med på resan mot guldet.

– Vi får in en snabb, och defensiv back som har en fin speluppfattning i Wille. Kommer passa bra in i vårt spel. Bra positionsspel och kommer ta mer steg i det offensiva spelet här i Norge. Är tacksam för dom kontakter jag har i Sverige som bidragit till att Wille kommer till oss. Det är en spelare som kommer växa som både spelare och människa i både ansvar på och utanför plan, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no.

Vi ønsker Wille velkommen til Gjelleråsen og gleder oss til å se han i aksjon for herrene!

← Før kampen: Gjelleråsen – Slevik   |   Tap mot Greåker i serieåpningen →