Forza Fighters

Ledige billetter til Greåker – Gjelleråsen

Publisert av Jonas Neskvern

Salget av billetter er avsluttet.

Søndag 13. september tar herrene turen til Tindlundhallen for kamp mot Greåker. Denne sesongen blir svært spesiell med tanke på situasjonen rundt COVID-19, men det er likevel gledelig at Eliteserien settes i gang til vanlig tid på året.

Mulig å kjøpe billetter

Til tross for at det er satt en begrensning på antall tilskuere i Tindlundhallen er det likevel åpnet opp for at et visst antall GIF-supportere også kan få sett kampen fra tribuneplass. De som er interesserte bes om å sende en melding til Facebook-siden Gjelleråsen – GIF Fighters eller henvende dere direkte til undertegnede for mer info om kjøp av billetter. Dere vil da også få tilsendt ytterligere informasjon om retningslinjene for tilskuere. Prinsippet «førstemann til mølla» er gjeldende fra og med fredag kveld. Dersom kapasiteten nås vil vi oppdatere om det fortløpende på vår Facebook-side.

Dersom billettene ikke blir utsolgt så setter vi en frist for henvendelse lørdag kl. 19.00.

Vi håper derfor å se noen GIF-ere på plass i Tindlundhallen i det som blir herrenes første tellende kamp siden tredje kvartfinaleoppgjør mot Slevik onsdag 11. mars. Til som ikke har anledning til å reise ned til gamle Østfold fylke så er det mulig å se kampen via streamingtjenesten Joymo.

Se kampen her (fra kr 59)

Info om kampen

Greåker – Gjelleråsen
Dato: Søndag 13. september
Kampstart: 16.00
Sted: Tindlundhallen
Billettpris (gjelder for alle aldre): 125,-

← Før kampen: Greåker – Gjelleråsen   |   Seier i generalprøven →