Forza Fighters

Siste test før seriestart

Mandag kveld tar herrene turen til Skjeberghallen for kamp mot Sarpsborg. Dette blir den femte og siste treningskampen før seriestart. De fire første treningskampene har gitt litt blandede resultater, men prestasjonsmessig har i hvert fall pilen pekt riktig vei for GIF-gutta.

Herrene må klare seg uten en god del spillere til denne kampen, i tillegg må også hovedtrener Jonas Boväng bli værende hjemme i Nittedal på grunn av sykdom. Derfor blir det Patrik Bergkvist og Jakob Sandelin som leder laget i generalprøven, men vi har likevel fått noen ord fra Jonas om hva han tenker før denne kampen.

– Nu står vi tillsammans inför en seriepremiärvecka. Säsongens första match är Greåker borta kommande söndag. Vårt genrep inför är Sarpsborg måndagkväll, och nu handlar det om att arbeta in och sätta dom detaljer som vi jobbat med under en tid, forteller Jonas til gif-fighters.no.

– För egen del är det väldigt speciellt. Vet inte när jag missade en match pågrund av sjukdom. Men så är fallet, är genomförkyld och följer matchen på nätet. Det positiva är att jag fick negativt på Covid 19 testet. En del skador, sjukdomar råder i laget. Men som jag alltid trycker på. Det bästa laget ställer vi alltid upp med oavsett frånvaro. Finns alltid en spelare som kan kliva fram och täcka upp för någon som är borta, avslutter han.

Se kampen her:

Sarpsborg – Gjelleråsen

← Seier i generalprøven   |   Info om Jente-Camp i høstferien →