Forza Fighters

Thomas Hartvig tilbake i Gjelleråsen

Vi ønsker Thomas Hartvig velkommen tilbake til Gjelleråsen. Thomas har spilt for Lillestrøm i 1. divisjon de to siste sesongene, men har i likhet med Ole Bastian Løchen bestemt seg for å returnere til Gjelleråsen nå i sommer.

Forrige sesong ble det 11 poeng (7+4) i 1. divisjon, men det er ikke den offensive poengproduksjonen 21-åringen har som sin største styrke. Thomas er en anvendelig spiller som både kan spille back og forward, men det er nok som back vi får se han mest i aksjon utover høsten.

– Det er kult å komme tilbake igjen til Gjelleråsen. Det er her jeg har spilt i alle år og det kjennes riktig å spille i Lihallen igjen. Framover ønsker jeg å etablere meg på laget og ta nye steg som spiller, sier Thomas til gif-fighters.no.

Thomas har signert en toårskontrakt med Gjelleråsen og skal spille med draktnummer 13. Vi ønsker han lykke til med sesongen!

← Info om Jente-Camp i høstferien   |   Et steg i riktig retning →