Forza Fighters

Herrene tapte mot Greåker

Innlegget er oppdatert!

Tidlig lørdag ettermiddag tok herrene imot regjerende seriemester Greåker til tredje treningskamp denne sesongoppkjøringen. Dette ble en liten generalprøve på 1. serierunde der lagene skal møtes i Tindlundhallen søndag 13. september.

TRENINGSKAMP NR. 3

LIHALLEN: Gjelleråsen – Greåker 4-11 (2-2, 1-3, 1-6)

Robin med to scoringer

Greåker var første test denne helgen og allerede etter 6:10 spilt av kampen lå herrene bakpå med 0-2. Heldigvis klarte man å spille seg inn igjen i kampen, og to scoringer fra Robin Norstrøm sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

4:16 inn i 2. periode var kampen snudd da Audun Hovin sendte herrene i ledelsen med 3-2. Ledelsen varte imidlertid ikke mange minuttene for etter 7:33 utlignet Greåker. I siste halvdel av perioden scoret gjestene ytterligere to mål og dermed måtte herrene gå til pause to mål bak.

Fikk det tøft i 3. periode

I 3. periode fikk herrene det tøft mot et godt Greåker-lag. Det er ingenting å legge skjul på at gjestene fra Østfold var et par hakk bedre enn herrene denne perioden, og de kunne til slutt dra i land en komfortabel 11-4-seier. Herrenes eneste lyspunkt i denne perioden var Audun sin redusering med litt under fire minutter igjen å spille.

Tunet på søndag

Denne kampen var et ledd i herrenes treningsleir denne helgen. Søndag venter en ny treningskamp da med Tunet som motstander i Lihallen. Under kan dere lese hva herrenes hovedtrener Jonas Boväng tenkte om lørdagens kamp.

– Det är ett steg fram spelmässigt. Resultatet 4-11 säger såklart annat. Men när man bryter ner detta så vänder vi ett 0-2 till 3-2. Vi har 3-5 efter två perioder. Där vi har ett högt bolltempo, vi håller dom på det sättet vi vill i vårt försvarsspel. I två perioder är vi minst lika bra i spelet 5 vs 5, forteller han.

– I tredje perioden kommer raset som var även mot Tunet. Handlar om mental närvaro. Där har vi ett stort jobb att göra. När det går emot kan vi inte sluta spela. Världen är inte rolig hela tiden, och idrotten är inte en dans på rosor hela tiden. Nu laddar vi om för Tunet och fortsatt träningsläger imorgon där vi kommer lufta, vila antal spelare. Vi får perfekta svar att möta lag som Tunet och Greåker. Det är dom vi vill utmana på sikt. Fysiskt sett är vi redan där. Det kan vi absolut checka av, avslutter herrenes hovedtrener.

← Et steg i riktig retning   |   Treningsleir på programmet denne helgen →