Søndag ettermiddag var det duket for herrenes første treningskamp denne sesongen da man møtte Tunet i Høyenhallen. Denne kampen var også det nye trenerteamet sin første kamp med laget. I tillegg til et nytt trenerteam var også 10 av 17 spillere i dagens kamptropp nye sammenlignet med det laget herrene hadde på slutten av forrige sesong. Med andre ord var det nærmest et helt nytt lag som entret Høyenhallen til denne kampen.

TRENINGSKAMP NR. 1

HØYENHALLEN — Tunet – Gjelleråsen 12-0 (1-0, 3-0, 8-0)

Godt med fra start

I 1. periode hang herrene godt med, men det var likevel Tunet som kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter at de tok ledelsen rundt midtveis i perioden.

Jonas Boväng: – Nöjd över vår första period där vi gör det vi ska i arbetsinsats, och jobbar med försvarsspelet. Får även några chanser i spelvändningar, antingen är Tunets målvakt i vägen, eller så klingar det i stolpen några gånger.

Etter en jevn 1. periode ble Tunets ledelse doblet tidlig i 2. periode før herrene slapp inn ytterligere to mål i siste halvdel av perioden. Marginene var ikke helt med for GIF-gutta offensivt denne kampen med blant annet et par skudd i stolpene bak en god Tunet-målvakt.

Jonas Boväng: – Andra perioden är blandad. Höga berg och djupa dalar. Vi får inte till det snabba spel vi har i laget, det låser sig och Tunet straffar oss.

Kollaps i 3. periode

3. periode ble et eneste stort mareritt for herrene der Tunet scoret hele åtte ganger uten at man klarte å svare på noen av scoringene. Man hadde en sekvens midtveis i perioden der man slapp inn mål i seks bytter på rad, og da blir det naturlig nok vanskelig å hamle opp med et så godt lag som Tunet. Sluttresultatet ble dermed 12-0, og det er liten tvil om at herrene fortsatt har en god del jobb å gjøre før seriestarten mot Greåker om nøyaktig tre uker.

Jonas Boväng: – Tredje perioden är en svag insats, totalt motsatta till första, och att vi förlorar med 12-0 visar att Tunet var starkare, rappare i allt. Nu är det bara att ladda om och vara ödmjuka för det vi ska göra. Så här är idrott ibland. Vi bygger nytt och det kommer ta tid.

Klikk her for kampside: Tunet – Gjelleråsen (23.08.20)

Ny kamp allerede på onsdag

Heldigvis får herrene muligheten til å vise seg fra en bedre side allerede førstkommende onsdag da Sveiva kommer på besøk i Lihallen.

– Vi har en intensiv NHL vecka med 4 matcher, och det ska bli spännande att se hur vi som lag tillsammans reser oss, och tar oss an matchen mot Sveiva. Vill se mer noggrannhet, och närvaro i dom delar vi jobbar med fullt ut. Vi kommer fortsätta testa olika formationer, och jobba vidare. I september kommer vi vara redo och vara det GIF vi vill vara vid den tidpunkten, och fortsätta utveckla spelet, avslutter Jonas Boväng i sin oppsummering.

← Herrene slo Sveiva i andre treningskamp   |   Endelig klart for treningskamper →