Forza Fighters

Ole Bastian Løchen er klar for Gjelleråsen

Vi ønsker Ole Bastian Løchen velkommen tilbake til Gjelleråsen. 21-åringen har de to siste sesongene spilt for Lillestrøm i 1. divisjon, men vender nå tilbake igjen til Gjelleråsen der han har spilt stort sett hele juniorkarrieren.

I løpet av sine to sesonger i Lillestrøm gjorde Ole Bastian 34 poeng (20+14) i 1. divisjon. Han er en anvendelig spiller som både kan bekle rollen som center og løper. Han fikk sin Eliteserie-debut for Gjelleråsen som 17-åring borte mot Grei i første seriekamp i sesongen 2016-17, en kamp herrene for øvrig vant 8-3 i Apalløkkahallen.

– Jeg synes det er kult å være tilbake i klubben jeg vokste opp i. Tror dette blir en bra sesong for GIF. Målet mitt er i første omgang å spille meg til en fast plass på laget, og satser på at det blir noen poeng etter hvert også, sier Ole Bastian til gif-fighters.no.

Ole Bastian har signert en toårskontrakt med Gjelleråsen og skal spille med draktnummer 34. Vi ønsker han lykke til med sesongen!

← Endelig klart for treningskamper   |   Nina Valle har signert for Gjelleråsen →