Forza Fighters

Endelig klart for treningskamper

En lang og god sesongoppkjøring nærmer seg nå slutten for herrene med kun 23 dager igjen til serieåpningen borte mot Greåker. Sesongoppkjøringen har til nå ikke inneholdt noen treningskamper grunnet COVID-19, men nå har det omsider blitt åpnet opp for kamper på elitenivå også for innebandy.

Første treningskamp spilles allerede førstkommende søndag mot Tunet i Høyenhallen før man onsdag 26. august tar imot Sveiva i Lihallen. To fine oppkjøringskamper for herrene der det nye trenerteamet endelig får se gutta i aksjon i kampsituasjon. Hovedtrener Jonas Boväng gleder seg veldig til at herrene endelig skal få spille kamper igjen.

– Nu står vi inför två matcher och äntligen kan vi börja spela kamper. Nu på söndag är det Tunet som vi spelar mot borta. Sedan onsdag är det Sveiva hemma. Vi har haft en bra försäsong och tränat på bra sedan i maj. Det har varit häftigt att se hur spelarna tränat hårt, och utvecklat den fysiska biten. Vi har styrt försäsongen specifikt för att vara redo för säsongen och det vi vill stå för, forteller Jonas til gif-fighters.no.

– Spelmässigt handlar det om att sätta dom principer vi ska stå för denna säsong. Det är grunder som vi kommer jobba på. Sedan handlar det om att våga testa, våga ta för sig. Tävla är grunden, och det är principerna som är våra grundstenar i dessa träningsmatcher. Där vi vill se utveckling och framgång i. Sedan om det är träningsmatch eller seriespel, så är varje byte något man vill vinna. Det handlar om att få in puls, tävla, sätta principer. Ska bli riktigt häftigt att få köra igång, avslutter han.

Kampene vil dessverre ikke være åpne for publikum, men vi kommer til å oppdatere i etterkant her på gif-fighters.no.
← Tapte i første treningskamp   |   Ole Bastian Løchen er klar for Gjelleråsen →